Nie kulki nie farbuja jak z bliska dostaniesz to zostanie siniak . ochraniacz głowy to podstawa taka kulka moze nawet przebic policzek , wybic zeba itp.
To taka zabawa dla duzych Chłopców.
Ogólnie podjaralem sie i bede sie w to bawił. Mysle ze na odreagowanie stresu super sprawa
Mnie to nie pociaga, strzelalem kiedys ale nie ma zupelnie sily, wole juz od tego paintballa albo:
P.S. Moze mnie uznacie za wariata ale nie lubie jak biegaja z ASG w lesie, rozrzucanie plastikowych kulek ktore sie nie rozkladaja to dla mnie smiecenie.
Dziku ASG moze byc dla ciebie smieszne a argument z nierozkładajacymy sie kulkami - prosze cie .
Jesli chodzi o samo strzelanie napewno twoja giwera daje wieksze odczucia i strzelanie z kulek cie nie zaskoczy. Ale nie to jest w tym wszyskim najwazniejsze. Najlepsza dla mnie jest adrenalina, działanie w grupie, taktyki i ta cała otoczka
Jak to mówia jeden woli schab Drugi woli mostek a ja wolie cipke bo tam nie ma kostek PEACE :564:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 07 Lis, 2007
Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi , najpierw tes na szczerość a potem zabawa
Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi , najpierw tes na szczerość a potem zabawa
Dokładnie LOko uczciwość grających to podstawa. Jak grajacy oszukuja wtedy taka zabawa traci sens.
Ale ja nie neguje tego sportu. Co mi przeszkadzalo.
W taktyce o ktorej mowisz nie mozna zastosowac taktyki strzalu z duzej odleglosci, a to lubie najbardziej
Dlatego troche mnie rozwala jak ktos biega z replika snajperki. Nic to nie wnosi a dluga lufa trudniej sie operuje z bliska.
I te przepychanki:
- dostales!!!
- nie dostalem!
- widzialem, dostales!
- nic nie poczulem
- on oszukuje!!