Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 dzis widzialem swifta sporta
jechal nim koles kolo 40lat, czerwony, ladnie wyglada , ale chyba na fotkach robi wieksze wrazenie natomiast tak leciutko go podpuscilem, koles przycisnal , jak bylo tak z 60 ja za nim i jakos rowno tak do 100 poszlismy wiec moze nie jest to jakis wymierny test ale katalogowo swift jest szybszy od yts a ja jechalem jeszcze z bratem
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007
że mozę on cisnął do 4k rpm
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
mikson [Usunięty]
chcesz miec antenke odkrecona? wiem gdzie stoisz hehehehheeh
lagadula [Usunięty]
Sport robi wrazenie na fotach. Na zywo jakos tak dziwnie. Jak sie tylko pojawił na rynku, zaraz sie napaliłem i już chciałem zamieniać moja C2, ale spotkałem czarnego Sporta w okolicy domu i lekko mi odeszła ochota... jakos tak....
JIMEK [Usunięty]
wyciagamy brudy? Mikson a czy Ty istniejesz czy jestes programem matriksa? Bo ciekaw jestem takich niebieskich ich auta i ich samych znamy tylko z podpisu... I moze na spota by sie podjechalo, hę?
mikson [Usunięty]
podjechalo by sie z mila checia ,, jak bedzie w sadybie o dobrej godzinie to podjede
imek czy ty bierzesz mnie za gliniarza? malo nie spadlem z krzesla dobre
Widziałem wczoraj czarnego swifta sporta w Pruszkowie. Rzeczywiście na zdjęciach wygląda lepiej. Byłem na niego mocno nakręcony ale troche mi przeszło.
kolor Twojego nicka, jak masz niebieski to znaczy że jesteś klubowiczem, zielony - przyjacielem klubu, a szary - szarakiem.
Klubowicze są dla siebie mili, uśmiechają się, trzymają za ręce i przyjeżdżają na spoty (bo mają dostęp do strefy klubowej, wiedzą kiedy i gdzie są spoty, w odrożnieniu od przyjaciół i szarych, których trzeba osobno informować (jak któryś zasłuży )
mikson [Usunięty]
anjas tnx
jak bede mogl to wpadne na zlocik , moj kolor zobowiazuje
a wracajac do sporta to kurcze w sumie to nie wiem czy nie jest wyzszy od yts?
ja go widziałem jadąc preludą, więc był duuuużo wyższy... dłogo się zastanawiałem czy to zwykły swift czy sport, dopiero jak zobaczyłem dwie rury z tyłu to byłem przekonany.