auto: eM
silnik:: jest
moc: ... mam tę moc!km Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Wrz 2011 Skąd: Wrocław / Warszawa
Wysłany: Pią 30 Sty, 2015
nie ma co sie sugerowac ceną wyjściową, bo tak jak pisalem do ugrania jest cena znacznie atrakcyjniejsza wiadomo ze za 2700 to mozna ogarnac iphone, ipoda, ipada, wczasy w Turcji i choinke - chodzi o to zeby takie siedzisko kupic tanio
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pią 30 Sty, 2015
Alpha, bierz pod uwagę że możesz nie wsiąść jak bedą duże uszy. Im bardziej pochyła przednia szyba tym gorzej. A jest to realne bo ja do Keneta astry nie wsiadłem z circutem.
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 31 Sty, 2015
U mnie fotel był blisko, dodatkowo kiera z odsadzeniem i wchodziło się ciężko. Jakby klatka tam była to koniec. Ale Stf ma u siebie klatę i takie samo Sparco z uszami i nie ma problemu raczej.