Fotel Mirco RC cały czarny, bez haftu z dodatkowymi poduszkami pod lędźwia - stan bardzo dobry, cena 500pln
Mocowania fotela custom z 3mm stali cięte laserowo wygięte pod kątem 90° malowane proszkowo na czarno - stan bardzo dobry, cena 80pln (3 komplety)
Szyny uniwersalne, czarne - stan bardzo dobry, cena 100pln
Pasy szelkowe Sparco, cztero punktowe, czarne oryginalne z homologacją do jazdy drogowej, zapinane do budy na klamry, z przodu pojedyncza klamra nie centralna - stan bardzo dobry, cena 300pln
Oryginalna dokładna VTI do 5gen, nie połamana, wszystkie mocowania całe, oczywiście używana - cena 150pln
Tłumik M-tech, oryginalny, plus silencer, wygląda ok, ostatnie 4 lata leżał w piwnicy - cena 100pln
Zaciski 262mm na przód z EG6 VTI, do wymiany uszczelki - cena 150pln
Opony raczej do upalania - 195/50/15 Yokohama S.drive data produkcji DOT 0708, Kumho KU31 data produkcji DOT 4509 , cena 50pln za 2szt
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 30 Mar, 2014
ja opony też bym wzioo
także nie wiem czy Cartoon już się określił ale ustawię się jako drugi w kolejce po 4 sztuki