auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013
U mnie w Vectrze dobrze sobie radzi to i Alfa napędzi... tylko ja mam chyba delikatnego softa zrobionego przez poprzedniego ownera, bo jeździ prawie jak Passek 140 po sofcie, a pali średnio 6l.
Mogę wypowiedzieć się o silniku - IMO bardzo udany.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Fiat CCS
silnik:: 1.2
moc: 85km Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Tychy
Pod względem awaryjności na pewno bardziej udany od wersji 150KM.
Vectrę czy 159 napędza powiedziałbym... normalnie. Daje radę, ale szału nie ma.
Teraz jeżdże Stilo kombi MJ 120KM, które zapewne waży ze 150kg mniej od AR i "idzie" wyczuwalnie lepiej.
Maciusiowy, ta Alfa, co dałeś link albo długo stała, albo będzie miała trochę więcej przejechane. W lipcu 2012 miała 2000km mniej niż ma teraz.
No i szkoda, że ma ręczną klimę.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Maciuś, olej Alfę. Znajomy brata taką ma od jakiegoś czasu i to ponoć mega udręka z tym autem w dizlu, wkłada w to kasę cały czas. Dramat.
Ja będę szukał najpewniej podobnego auta co Ty i myślałem o Mondeo, A4 albo 3'ce. Mondeo kilka znam tych poprzednich) i wszyscy bardzo sobie chwalą. 150KM (chyba) idzie dobrze.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Macius , kolega sprzedaje mondeo, za ok 20-22. granatowy, pewnie jeden z drozszych na allegro. zerknij na allegro bo ja nie mam linku
Bienia mondziak idzie do żyda?
w sumie fura pewna i godna polecenia
tak sobie myślę że nie nie widzę sensu zmiany fury która spala 6l. vs moje 8l. w trasie... co innego jakbym trafił coś podobnego ze spalaniem 4l.
ale takie chyba nie istnieją...
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
prośba do Warszawiaków - mógłby mi ktoś to auto JUTRO okukać? Zależy mi na czasie, a egzemplarz wygląda naprawdę dobrze i ma fajne wyposażenie. W zasadzie chodzi mi sprawdzenie go miernikiem lakieru i przejechanie się nim (jak się zachowuje podczas jazdy, czy coś tuka, puka, ściąga itd.) - w zamian jakiś dobry alkohol oczywiście: http://otomoto.pl/audi-a4...-C30743625.html
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
WD to tablice mojej dzielni, ale nie mam miernika i ogolnie nie znam sie na ocenie samochodu.
Moge podjechac i obejrzec z bliska czy nie wyglada jakos podejrzanie jak stoi gdzies u mnie.
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pon 30 Wrz, 2013
AleX napisał/a:
Będę koło 18 bo facet dopiero wtedy wróci z pracy. Jeszcze potwierdzę.
Adres to Ks. Bolesława 7.
P.S.: Spot Expercki HH.org?
Mina sprzedawcy widzącego kilkunastu takiej klasy ekspertów pukających w koło, mierzących każdy element miernikiem i zwracających się do niego per 'Panie Mirku' mogłaby być bezcenna
Niestety ja dziś nie mogę ;(
Ostatnio zmieniony przez siema Pon 30 Wrz, 2013, w całości zmieniany 1 raz