bo mial seryjny sa miejsca gdzie trzeba sobie opisac albo pilot/pasazer musi to zapamietac miejscami dalo sie dobrze po polu ciac a mijescami byla dziura tuz przy plytach
jak my latalismy zamknelismy wszytkto otasmowalismy ludzmi obstawilismy bylo okolo 15 ludzi w terenie i pilnowali
w lesie na jednej prostej 4 juz zapinalem (czyli 170-180) ale juz sie balem wasko a zakret 90 stopni zblizal sie nie ublaganie
musze w klatke zainwestowac to wzrosnie niesmiertelnosc o pare procent
ps.moze jakies Hothatchowe upalanie w Nowym Miescie ???
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 06 Sie, 2010
Może kolegów z Krakowa zainteresuje..
Właśnie wróciłem spod Carrefour na Zakopiance i takiej akcji Policji już dawno nie widziałem, zablokowane wszystkie wyjazdy z parkingówi kierowanie wszystkich do jednego wyjazdu, gdzie odbywało się badanie jak na stacji diagnostycznej, leciał dowód za dowodem, za wszystko, braki: gaśnicy,trójkąta, oświetlenia, z niski bieżnik, trapezy/naciagi na felgach, głośność wydechu (oczywiście na słuch )itp, itd innymi słowy nawet gdyby przyjechać salonówką i tak by coś znaleźli... Akcja trwała od 23:00 do.. jak wyjeżdzałem o 1:30 to jeszcze z 1/4 parkingu aut była w tym driftowozy
Najlepsze jest to, że skrót z całej akcji będzie można oglądnąć na TVP Kraków (zapewne w programie "Jedź Bezpiecznie) w którym to już była kiedyś podobna akcja policji tylko, że na Bora
Tez mialem wczoraj kontrole na c.argo. Sie policjant przyjebal ze na halogenach jezdze... A ze to doswietlanie zakretow wlaczone to ciezko bylo przetlumaczyc.
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Może kolegów z Krakowa zainteresuje..
Właśnie wróciłem spod Carrefour na Zakopiance i takiej akcji Policji już dawno nie widziałem, zablokowane wszystkie wyjazdy z parkingówi kierowanie wszystkich do jednego wyjazdu, gdzie odbywało się badanie jak na stacji diagnostycznej, leciał dowód za dowodem, za wszystko, braki: gaśnicy,trójkąta, oświetlenia, z niski bieżnik, trapezy/naciagi na felgach, głośność wydechu (oczywiście na słuch )itp, itd innymi słowy nawet gdyby przyjechać salonówką i tak by coś znaleźli... Akcja trwała od 23:00 do.. jak wyjeżdzałem o 1:30 to jeszcze z 1/4 parkingu aut była w tym driftowozy
Najlepsze jest to, że skrót z całej akcji będzie można oglądnąć na TVP Kraków (zapewne w programie "Jedź Bezpiecznie) w którym to już była kiedyś podobna akcja policji tylko, że na Bora
Hehe akurat byłem na szkoleniu w Krakowie i miałem jechac tam z kolegą, mówił ze wyjechał o 3 rano jak już policja się zwinęła z tego co opowiadał to masakra, kolejka jak po węgiel i trzepanie każdego, żeby tylko mandacik wlepić...
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010
Śmieszą mnie te durne akcje A najlepszy jest ten policjant z jedź bezpiecznie wyższy stopniem <lol2>
Ja wczoraj troche polatałem. VTS lekko zrobiony 2 długości - ale oszczędzam skrzynie...
Ciekawszy jednak był pojedynek ze 160KM civem jajem na maks odelżonym.
Z tym że on na r888. Na starcie koleś 1,5-2 długości przedemną. Potem go dochodziłęm cały czas...
Czas chyba pomyśleć nad jakimś semi-slickiem...
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 09 Sie, 2010
Barejka mnie capneli jakies 2 tyg temu na C. Sprawdzali kazdego, ale tylko i wylacznie trojkat, gasnica. Chlopaki wypytali co i jak w wozie porobione a na koniec polecial tekst "to Pan pokaze jak to przyspiesza". Tyle ze na zatoczce dalej staly dwa motocykle policyjne
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie