Michał - Czw 14 Lip, 2011 jestem za spotkaniem klubowym .
moze tam gdzie kiedyś byliscie i było panienskie ?M - Czw 14 Lip, 2011 Tzn ale o co chodzi? roj - Czw 14 Lip, 2011
Michał napisał/a:
jestem za spotkaniem klubowym .
moze tam gdzie kiedyś byliscie i było panienskie ?
Michał miał otwartych kilka okien przeglądarki i pomylił fora Jakarti - Czw 14 Lip, 2011 swiezaki nic nie wiedzo
kiedys byl mistrz wyjazd , pokroju pierwszego czy drugiego lublina do wyrazowa.
ogarnelismy sobie jakies kwatery na noc i okazalo sie po przyjezdzie , ze tej samej nocy jakies lampucery ogarniaja tam wieczor panienski.
paszczury straszne co nie przeszkodzilo mi i loko wejsc z nimi na pieterko. jednak zaproponowana gra w kalambury roz je bala nas obu i po niedlugim czasie wrocilismy do naszych HH ziomow
dobrze przypasowalem glowa w dach wtedy.. az paduem na kolana. a nastepnego dnia pojezdzawka po wyrazowym torze.
piekny weekend.M - Czw 14 Lip, 2011 AAA Wyrazów...
dobry był to wyjazd,
Chyba najlepszy.
Nawet Martin był tam prawdziwy nie internetowy.Michał - Czw 14 Lip, 2011
Cytat:
jestem za klubową, zamkniętą imprezą z ziomami, bo na taką zwykłą Ułęż można sobie praktycznie co tydzień skoczyć
macku napisałem odnośnie tego co napisał YarkoM - Czw 14 Lip, 2011 Sorry, jestem jeszcze troche chory - nie ogarniam.
Co do imprezy to jak zwykle jestem za - oby deklaracje pokryły się z frekwencją.
Ostatnio było świetnie, prawda Bizą? bizon - Czw 14 Lip, 2011
M napisał/a:
Ostatnio było świetnie, prawda Bizą?
scisku nie bylo, ale dyskusja znakomita Michał - Czw 14 Lip, 2011 no , ostatnio bizą to miał MEGA dobrą impreze bizon - Czw 14 Lip, 2011 no, to tez fakt rasta - Czw 14 Lip, 2011
Marcel napisał/a:
dostaliśmy od nich zaproszenie na poznań 20.08 żeby wpaść naszą
Szóstką
Wstdu byście sobie narobili Anonymous - Pon 18 Lip, 2011 Może i tak, ale miło z ich strony ..... ale EVO ma już nowego właściciela wiec chuj