Jacek - Pon 05 Mar, 2012 Rasputin - Pon 05 Mar, 2012 Jakarti - Pon 05 Mar, 2012
Cytat:
jak fotelik zachowuje sie na schodach? stromych dlugich zjazdach?
fotelik zachowuje sie bardzo dobrze.
gorzej zachowuje sie dziecko anjas - Pon 05 Mar, 2012
Jakarti napisał/a:
gorzej zachowuje sie dziecko
Jak się dziecko gorzej zachowuje to trzeba je posadzić na karnego jeżyka. Proste.mi - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
jak fotelik zachowuje sie na schodach? stromych dlugich zjazdach?
Nawet spoko, tylko trzeba bardziej amor pompować, bo dobija (swoją drogą duże koło i niska rama sprawiają, że i fotelik czasem lubi opony dotknąć, muszę nad tym popracować, a ta gówniara ciągle coś żre i nie ułatwia zadania)
Anonymous - Wto 06 Mar, 2012 stopie też da rade zrobić z fotelikiem , dzieciątko nie wypada ? mi - Wto 06 Mar, 2012 nie wypada, przypięte jest, ale przyczepności zwykle brak. Znaczy podobno, przecież bym nie próbował, nie jestem aż tak nieodpowiedzialny Kryha - Pon 12 Mar, 2012 Wczoraj jak myłem felgi i spojrzałem na zakurzony rower wpadłem na iście piekielny pomysł. Jak się tylko zrobi cieplej do pracy będę jeździł rowerem, w sumie 10km to pikuś, a waha robi się droga
Tu mam jednak dylemat; jest to rower kilkuletni kupowany w carrefourze za 299zł
Koła tochę krzywe, suport i korba skrzywione i po kilku km łożyska do wymiany.
Opłaca się inwestować w takie padło, gdzie jeszcze rama była spawana, bo tylni amor był za sztywno ustawiony?
Specem nie jestem, ale do zrobienia pewnie jest:
*support
*Korba
*wymiana łożysk - wszystkich
*opony
*amortyzator tył
*prostowanie kół/wymiana
Osprzęt wymieniłem w II lata temu, a rok temu b.mało jeździłem i powinien być okey.
Szukać firmowej używki czy inwestować?kamil - Pon 12 Mar, 2012 hm, wywal na śmietnik i szukaj nowegoBart - Pon 12 Mar, 2012 szukać używki, zdecydowanie.no name - Pon 12 Mar, 2012 Kryha, dałbym sobie spokuj z reanimacją bo przewyższy koszty zakupu mi - Pon 12 Mar, 2012 +1Kryha - Pon 12 Mar, 2012 Rzeczywiście, skalkulowałem wszystko w najniższych cenach i za 300zł już jakąś
sensowną używkę znajdę chyba. Jakbyście mieli coś ciekawego ze śląska 26" to piszcie kamil - Pon 12 Mar, 2012 hm, coś sensownego w używce będziesz miał za 1000.Bart - Pon 12 Mar, 2012 Giant Boulder SE, paroletni, kompletnie zamęczony - interesuje Cię?