Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 Ziom brak tej oslony to nic, jak ja widze jak chopaki czasem cos tna tym diaxem to GeKo - Czw 10 Wrz, 2009
Kamilbike napisał/a:
diaxem
Co to niby jest?k-mart - Czw 10 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
Co to niby jest?
jogurt nisko-kalorycznyPieQt - Czw 10 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
GeKo napisał/a:
Co to niby jest?
jogurt nisko-kaloryczny
dobre, ale chyba taki co go Kamilb. kupujeAnonymous - Czw 10 Wrz, 2009
nox - Czw 10 Wrz, 2009 To łon się przemieszcza
Jak tam concerto jakieś wieści z Pola bitwy ??Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009
nox napisał/a:
To łon się przemieszcza
Jak tam concerto jakieś wieści z Pola bitwy ??
we 4ech go dziś wnosiliśmy
nie nic sie u nas nie dzieje poza PORZĄDKAMI .... bartek wysłał mi jakies PW
zadzwon jutro do mnie ok 14 to wszystko ustalimy Barejka - Czw 10 Wrz, 2009 Marcel 08, to Bimarco? Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 nie nowy producent się pojawił na rynku SruMarco Kamilbike - Pią 11 Wrz, 2009 Geko - diax to jest to co zaznaczyles na czerowno obok wypinajacego sie Sebastiana.
Piequtku zmartwie Cie, nie kupuje jogurtowGeKo - Pią 11 Wrz, 2009 dla mnie to jest głowica szlifierki kątowej małej, popularnie zwanej "Boschką" co to koło Boscha nigdy nie leżała Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 Diax , Fleks , Gumówka ,Kątówka , daj kamienia i wiele innych to potoczne nazwy Szlifierki Katowej GeKo - Pią 11 Wrz, 2009 he he 20 lat w branży rzekłbym ale określenia gumówka i diaks nie słyszałem.Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 Poznaniacy mówią gumówka,ale skąd im się to wzięło to nie wiem szymlorek - Pią 11 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
he he 20 lat w branży rzekłbym ale określenia gumówka i diaks nie słyszałem.
Diax , gumówka to rozumiem ale ta mała główka cośtam cośtam..? pomyślałbym że chcesz mnie obrazić