To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

GeKo - Pon 27 Gru, 2010

arssss, Salmopol jest przepełniony i upalanie w jednym miejscu = nalot niebieskich.
Jak coś proponuje przemieszczać sie z wioski do wioski nie więcej niż 2-3 razy po jednej trasie. Najlepiej na radyjka aby mieć czystą i bezpieczną drogę. Ja byłbym za Bielskiem i klasykami z Wisły. Zameczek, Kocierz, Cisownica, a pewnie trochę innych dróg nieznanych mogliby by polecić chłopaki z tamtych okolic.

arssss - Pon 27 Gru, 2010

no tak,tak. Mi okolice bielska i wisły odpowiadają :) Znaczy jeśli też mogę wziąc udział w upalaniu. Radyjko mam i mogę załatwic jakby ktos potrzebowal a by nie mial ;)
tomecki - Pon 27 Gru, 2010

ja znam trochę te tereny ;D
salmopol, kocierz, przegibek - ok, tylko że od salmopolu jest kawał drogi do dwóch kolejnych, więc dobrze w okolicach międzybrodzia a więc przegibek i kocierz lub strony szczyrku/wisły,a co do salmopolu i niebieskich-ja sie nie spotkałem z takim czymś, po prostu trzeba jeździć odpowiednie późno

Jaco - Pon 27 Gru, 2010

GeKo napisał/a:
Zameczek, Kocierz, Cisownica, a pewnie trochę innych dróg nieznanych mogliby by polecić chłopaki z tamtych okolic.

Jest kilka ciekawych odcinków gdzie można polatać ;D Można się kiedyś zgadac jak warunki (śnieg) dopiszą...

Salmopol jest utrzymywany raczej na czarno więc nic ciekawego..

Janusz - Pon 27 Gru, 2010

wiadomo ze trzeba poczekać na opady, ale generalnie jak zaczniemy planować coś podczas opadów będzie za późno :P lepiej coś teraz ustalić, a jak sypnie to szybka zbiórka i dzida :)
Mick - Pon 27 Gru, 2010

W weekend przed świętami na Torze w Słomczynie odbyła się pojeżdżawka, dużo śniegu ale też i lodu... bez kolcy ciężko się jeździło, ale fun niesamowity :)

GeKo - Pon 27 Gru, 2010

tomecki napisał/a:
po prostu trzeba jeździć odpowiednie późno
miedzy 1 a 3 bylo jeszcze za wcześnie, poza tym tam są tłumy, a przynajmniej kiedyś były.
Maciusiowy - Pon 27 Gru, 2010

GeKo napisał/a:
Ja byłbym za Bielskiem i klasykami z Wisły.

agrii

Jaco - Pon 27 Gru, 2010

Mick napisał/a:
W weekend przed świętami na Torze w Słomczynie odbyła się pojeżdżawka, dużo śniegu ale też i lodu... bez kolcy ciężko się jeździło, ale fun niesamowity :)

Pozazdrościć też bym chętnie sobie po torze polatał w zimie :)

faldzip - Wto 28 Gru, 2010

Jaco napisał/a:
Mick napisał/a:

Pozazdrościć też bym chętnie sobie po torze polatał w zimie :)

W NMnP po lotnisku, to 2x na miesiac jest upalanie, a w Ulezu to samo :P

O np. ja w NMnP sie bawilem tak:
NMnP zimową porą
;D :jupi:

Co prawda konczy sie to zazwyczaj tak, ze zderzak odlata :P

was79 - Wto 28 Gru, 2010

kurde dupny Śląsk, czemu tutaj nikt takich pojeżdżawek nie organizuje? założe się, że byłoby dużo chętnych , żeby polatać legalnie i bezpiecznie

(a tak BTW to dobry pomysł na biznes wchodzi ktoś?)

Janusz - Wto 28 Gru, 2010

was79 napisał/a:
kurde dupny Śląsk, czemu tutaj nikt takich pojeżdżawek nie organizuje? założe się, że byłoby dużo chętnych , żeby polatać legalnie i bezpiecznie

bo nie macie lotnisk :P

kaziu1985pn - Wto 28 Gru, 2010

was79, oj nie narzekaj na śląsk, u was w okolicy coś od czasu do czasu robią :)
was79 - Wto 28 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
bo nie macie lotnisk

ale za to w pizdu starych pozakładowych całkiem sporych terenów

kaziu1985pn napisał/a:
was79, oj nie narzekaj na śląsk, u was w okolicy coś od czasu do czasu robią

tak, tak rąbią codziennie wongiel na zima :/

faldzip - Wto 28 Gru, 2010

strone, czy dwie wczesniej bylo o upalaniu w kolo Czestochowy - to chyba blizej śląska? :>