GeKo - Pon 27 Gru, 2010 arssss, Salmopol jest przepełniony i upalanie w jednym miejscu = nalot niebieskich.
Jak coś proponuje przemieszczać sie z wioski do wioski nie więcej niż 2-3 razy po jednej trasie. Najlepiej na radyjka aby mieć czystą i bezpieczną drogę. Ja byłbym za Bielskiem i klasykami z Wisły. Zameczek, Kocierz, Cisownica, a pewnie trochę innych dróg nieznanych mogliby by polecić chłopaki z tamtych okolic.arssss - Pon 27 Gru, 2010 no tak,tak. Mi okolice bielska i wisły odpowiadają Znaczy jeśli też mogę wziąc udział w upalaniu. Radyjko mam i mogę załatwic jakby ktos potrzebowal a by nie mial tomecki - Pon 27 Gru, 2010 ja znam trochę te tereny
salmopol, kocierz, przegibek - ok, tylko że od salmopolu jest kawał drogi do dwóch kolejnych, więc dobrze w okolicach międzybrodzia a więc przegibek i kocierz lub strony szczyrku/wisły,a co do salmopolu i niebieskich-ja sie nie spotkałem z takim czymś, po prostu trzeba jeździć odpowiednie późnoJaco - Pon 27 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Zameczek, Kocierz, Cisownica, a pewnie trochę innych dróg nieznanych mogliby by polecić chłopaki z tamtych okolic.
Jest kilka ciekawych odcinków gdzie można polatać Można się kiedyś zgadac jak warunki (śnieg) dopiszą...
Salmopol jest utrzymywany raczej na czarno więc nic ciekawego..Janusz - Pon 27 Gru, 2010 wiadomo ze trzeba poczekać na opady, ale generalnie jak zaczniemy planować coś podczas opadów będzie za późno lepiej coś teraz ustalić, a jak sypnie to szybka zbiórka i dzida Mick - Pon 27 Gru, 2010 W weekend przed świętami na Torze w Słomczynie odbyła się pojeżdżawka, dużo śniegu ale też i lodu... bez kolcy ciężko się jeździło, ale fun niesamowity
GeKo - Pon 27 Gru, 2010
tomecki napisał/a:
po prostu trzeba jeździć odpowiednie późno
miedzy 1 a 3 bylo jeszcze za wcześnie, poza tym tam są tłumy, a przynajmniej kiedyś były.Maciusiowy - Pon 27 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Ja byłbym za Bielskiem i klasykami z Wisły.
agriiJaco - Pon 27 Gru, 2010
Mick napisał/a:
W weekend przed świętami na Torze w Słomczynie odbyła się pojeżdżawka, dużo śniegu ale też i lodu... bez kolcy ciężko się jeździło, ale fun niesamowity
Pozazdrościć też bym chętnie sobie po torze polatał w zimie faldzip - Wto 28 Gru, 2010
Jaco napisał/a:
Mick napisał/a:
W weekend przed świętami na Torze w Słomczynie odbyła się pojeżdżawka, dużo śniegu ale też i lodu... bez kolcy ciężko się jeździło, ale fun niesamowity
Pozazdrościć też bym chętnie sobie po torze polatał w zimie
W NMnP po lotnisku, to 2x na miesiac jest upalanie, a w Ulezu to samo
Co prawda konczy sie to zazwyczaj tak, ze zderzak odlata was79 - Wto 28 Gru, 2010 kurde dupny Śląsk, czemu tutaj nikt takich pojeżdżawek nie organizuje? założe się, że byłoby dużo chętnych , żeby polatać legalnie i bezpiecznie
(a tak BTW to dobry pomysł na biznes wchodzi ktoś?)Janusz - Wto 28 Gru, 2010
was79 napisał/a:
kurde dupny Śląsk, czemu tutaj nikt takich pojeżdżawek nie organizuje? założe się, że byłoby dużo chętnych , żeby polatać legalnie i bezpiecznie
bo nie macie lotnisk kaziu1985pn - Wto 28 Gru, 2010 was79, oj nie narzekaj na śląsk, u was w okolicy coś od czasu do czasu robią was79 - Wto 28 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
bo nie macie lotnisk
ale za to w pizdu starych pozakładowych całkiem sporych terenów
kaziu1985pn napisał/a:
was79, oj nie narzekaj na śląsk, u was w okolicy coś od czasu do czasu robią
tak, tak rąbią codziennie wongiel na zima faldzip - Wto 28 Gru, 2010 strone, czy dwie wczesniej bylo o upalaniu w kolo Czestochowy - to chyba blizej śląska?