To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

was79 - Wto 14 Sie, 2012

Cały czas tata Klaudii, a ja się pytam kiedy wystartuje mama Klaudii?
Michał - Śro 15 Sie, 2012

BADI ... karawa, co się stało !! za mało latar na serwisowej ??
qbus - Śro 15 Sie, 2012

was79 napisał/a:

:*

No to juz nie mecze, nasze przejazdy:

Bad-i - Śro 15 Sie, 2012

Michał napisał/a:
BADI ... karawa, co się stało !! za mało latar na serwisowej ??

Ten temat akurat zalatwilem

Przem_106 - Śro 15 Sie, 2012

was79 napisał/a:

A ja się pytam kiedy będzie to Qbusa tata ;D

106 - Śro 15 Sie, 2012

na razie jezdzi Qbusa brat :d
Wrobel - Śro 15 Sie, 2012

106 napisał/a:
na razie jezdzi Qbusa brat :d

- ... kiedys startowalem z tata Klaudii :lol2:

- Pozdro dla Przema i Mick'a, trzeba bylo zostać jeszcze chwile pomoglibyscie pchac busa :faja: .

- Wyogladalem auto Badiego mega mistrz poskładane :pom:

- Zajcew, uspokuj sie

- dziekuje dobranoc :]

was79 - Śro 15 Sie, 2012

Wrobel napisał/a:
106 napisał/a:
na razie jezdzi Qbusa brat

- ... kiedys startowalem z tata Klaudii

wszystko w rodzinie, teraz tylko własny automobilklub załóżcie :hhe:

Mick - Śro 15 Sie, 2012

To i ja wkeje jakiś filmik z Rzeszowskiego:

qbus - Śro 15 Sie, 2012

Nasze/wasze przejazdy wyglądają bardzo podobnie, analizowałem też onboardy, generalnie przegraliśmy z wami rajd na szutrowych łącznikach, reszta podobnie, niektóre szybkie partie Rafał jedzie szybciej, inne Klaudia. Napewno Hory dużo traci przez "sposób" kręcenia kierownicą, brakuje mu rąk.
Mick - Śro 15 Sie, 2012

Też bierz pod uwagę, że są to podobne samochody. Hory i tak wg mnie zrobił mega progres względem pierwszego rajdu jaki z nim jechałem, wpada w zakręty i tnie grubo.

Do tego dochodzą oczywiście nasze wspólne zwiedzania, obracania etc. ale domyślam się, że to odjąłeś od normalnego jeżdżenia i liczyłeś tylko łączniki szutrowe, które "lepiej" przejechał Hory?

Jeśli chodzi o jazdę, to widzę, że ja muszę odrdzewieć bo jak za często nie jeżdżę to nie dyktuje za każdym razem płynnie tak jak bym tego od siebie oczekiwał...

qbus - Śro 15 Sie, 2012

Cytat:
Też bierz pod uwagę, że są to podobne samochody.

Nasz samochód jest szybszy to nie ulega wątpliwości, waga wyjdzie podobnie bo może macie i samochód lżejszy ale załogę na 100% nie :) No i dla Rafała jest to drugi sezon startów tym autem.

Cytat:
Hory i tak wg mnie zrobił mega progres względem pierwszego rajdu jaki z nim jechałem, wpada w zakręty i tnie grubo.

Tak jak i Klaudia, Kamionki w identycznej specyfikacji jak w zeszlym roku jadąc 1 raz Hondą przejezdza 30 s szybciej niz Saxofonem. Na tegorocznej Świdnicy/Karkonoskim tracilismy do Rafała ok 3 s na km/os, do 1 auta w klasie ok 5 s. Tutaj to bylo ok. 3 s do 1 miejsca w klasie i mniej niz 0,5 s do Rafała.

Cytat:
Do tego dochodzą oczywiście nasze wspólne zwiedzania, obracania etc. ale domyślam się, że to odjąłeś od normalnego jeżdżenia i liczyłeś tylko łączniki szutrowe, które "lepiej" przejechał Hory?

Tak jest ;)
My też mieliśmy jakieś tam przygody ale generalnie analizowałem onbordy fragmentami i to wlasnie na szutrze ponosilismy sromotne straty.

Generalnie zdaję sobie sprawę z tego że nigdy w generalce brylować nie będziemy ale postępy cieszą, z tego rajdu jesteśmy naprawdę zadowoleni i mam nadzieję że powalczymy jeszcze o podium w klasie na koniec roku.

Cytat:
Jeśli chodzi o jazdę, to widzę, że ja muszę odrdzewieć bo jak za często nie jeżdżę to nie dyktuje za każdym razem płynnie tak jak bym tego od siebie oczekiwał...

Góra ponoć zadowolona, ja z nim nie rozmawiałem ale takie wieści do mnie doszły.

Chyba jedno z niewielu:

Bad-i - Czw 16 Sie, 2012

http://rajdowypuchar.pl/p...?photo_id=24829
Bad-i - Czw 16 Sie, 2012

http://rajdowypuchar.pl/p...?photo_id=24915

http://rajdowypuchar.pl/p...?photo_id=24896

Jakby ktoś mógł to wrzuccie to jako fotki nie linki

no name - Czw 16 Sie, 2012

Powtarzają się linki , już nie