M - Sob 13 Mar, 2010 to jest gierka z typu samoprzechodzących się?k-mart - Sob 13 Mar, 2010 raczej tak.
jest strasznie latwa. co prawda bywaja hektyczne sytuacje kiedy we wlasciwym momencie trzeba wciskac wlasciwe przyciski na padzie, ale jak zauwazylem kazda misje i tak sie ukoncza. Ma to tylko wplyw na dalsze losy gry i konsekwencje.Michał - Sob 13 Mar, 2010 czyli de facto nie da sie nie-przejść gry ?Jakarti - Sob 13 Mar, 2010
Synek napisał/a:
czyli de facto nie da sie nie-przejść gry ?
no to trzeba wylaczyc IDDQD i IDKFA Michał - Sob 13 Mar, 2010
impulse9PiTT - Sob 13 Mar, 2010 oczywiście nie grałem tak jak miałem zamiar
to fakt, gra jest póki co prosta, taka przygodówka gdzie się łazi, ale jest wiele możliwości zakończenia
jak dla mnie pod kątem wizualnym wymiatak-mart - Pon 15 Mar, 2010 no i po gierce
moge zdradzic kto jest morderca PiTT - Pon 15 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
no i po gierce
moge zdradzic kto jest morderca
ja też wczoraj skończyłem
w wolnej chwili skończę jeszcze w inny sposób
ojciec mi mówił że jemu udało się zakończyć na 5 różnych sposobów a zakończeń jest i tak o wiele więcej
jak dla mnie mistrz gierka
jedna z niewielu którą skończyłem k-mart - Pon 15 Mar, 2010 kurde, mi sie w ogole nie podobala
juz chyba wolal bym kupic 2x assasina
PiTT - Pon 15 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
kurde, mi sie w ogole nie podobala
juz chyba wolal bym kupic 2x assasina
a mi assasin 2 nie podchodzi, btw. muszę do sprzedaćk-mart - Pon 15 Mar, 2010 jak dla mnie za malo akcji w tym heavy rainie.
wole sobie w grand theft auto po-napierdalac komu i gdzie chce a nie wybierac w rozwiazaniach ktore mi oferuja zefir - Pon 15 Mar, 2010 no mi tez heavy rain po dwoch zakonczeniach sie znudzil i go sprzedalem za dosyc sensowne pieniadze choc sama rozgrywka i klimat mi sie podobala.strick - Wto 16 Mar, 2010 http://www.portal24h.pl/p...2-malysz-2.html
To jest porzadna gierka Michał - Wto 23 Mar, 2010
polecam dla keja
fajny rtsik
grałem tylko w bete ale zrobiło na mnie wrażeniek-mart - Wto 23 Mar, 2010 no niezle, poszukam pirata jak wyjdzie