strick - Wto 24 Paź, 2006 Cena wcześńeij była 16900, i napisane było, że fela to 16, a na zdjęciach wygląda na 14!Loko - Wto 24 Paź, 2006 Hmm faktycznie wygląda na niedużą, a moze to felga 15' i to jest saxo w wersji racing na szwajcarie, bo racing miały włąśnie takie felgi.
No i tapicerka w środku tez jakaś inna wiec mozę to ta wersja.strick - Wto 24 Paź, 2006 Co w nim olej wycieka przez korek?
To samo, tylko że z innego komisu!Loko - Wto 24 Paź, 2006 To normalne, chyba w każdym troszke cieknie spod korka, po prostu ten silnik tak ma. nox - Wto 24 Paź, 2006 strick w przypadku zakupy zostaw tą rejestracje przynajmniej zalatw zalat stare ze niby zagineły bo te Bi tak ładnie wygląda anjas - Śro 25 Paź, 2006
strick napisał/a:
i napisane było, że fela to 16, a na zdjęciach wygląda na 14!
może chciał przez to napisać, że fela ma 16 ramion...
Bo na 16 cali naprawdę nie wygląda. Max 15, ale wydaje mi się, że ma 14 calaków.Michał - Śro 25 Paź, 2006 To jest 15' na 100%
Cytat:
No i tapicerka w środku tez jakaś inna wiec mozę to ta wersja.
świerzak, odczep sie od tapicerki ja mam taka samą, nie jest zbyt piękna .Anonymous - Śro 25 Paź, 2006
bardzo fajny Saxiak.
cena pewnie do negocjacji-warty uwagi.
ja mam przebieg 46 tyś km i żyga mi z pod korka wlewu oleju.
wydaje mi sie ze wystarczy zakupić nową uszczelkę i na jakiś czas będzie skokój.Anonymous - Śro 25 Paź, 2006
szymon napisał/a:
wydaje mi sie ze wystarczy zakupić nową uszczelkę i na jakiś czas będzie skokój.
na poczatku mozna podginac te blaszki potem trzeba kupic korek (w ASO Peugeot - 52PLN)Dariano - Śro 25 Paź, 2006 ja kupilem nowy korek i zupelnie bez efektu po jakis 2000tkm znowu to samo i po porostu to osralem niech sobie leci ten typ tak ma.
Tak wyglada wersja racing wiem bo moj kolega taki zanabyl. felga "15" na 100% jak napisal michal i na bank caly malowany orginalnie powinna byc w tej wersji taka nalepka z delikatna szachownica ktora idzie od przedniego blotnika przez dzrzwi i na tylnej klapie tez powinna byc nalepka racing. no i z tym przebiegiem to przy.je.bal ostro jakby na niedziele go wyciagal
[ Dodano: Sro 25 Paź, 2006 ]
Trzeba by bylo go obejrzec i zobaczyc jak to jest zrobione.Jaco707 - Śro 25 Paź, 2006 Ja zmieniłem korek jakieś 10000km temu i dopiero teraz lekko podcieka Loko - Śro 25 Paź, 2006 A takie srebrne ramko nawiewów, to był w serii?
[ Dodano: Sro 25 Paź, 2006 ]
Michał napisał/a:
To jest 15' na 100%
Cytat:
No i tapicerka w środku tez jakaś inna wiec mozę to ta wersja.
świerzak, odczep sie od tapicerki ja mam taka samą, nie jest zbyt piękna .
A no i tapicerka faktycznie niezbyt piękna :D, wygląda jak tapicerka 40 letniej kanapy , ale nie przejmuj sie inne nie są lepsze , ja mam placki, jak na wykładzinie z tesco Anonymous - Śro 25 Paź, 2006
sebson napisał/a:
na poczatku mozna podginac te blaszki potem trzeba kupic korek
He dzieki za info
Dariano napisał/a:
no i z tym przebiegiem to przy.je.bal ostro jakby na niedziele go wyciaga
moje saxo jest 2000r mam książkę serwisową.
jak przyjechał z CH miał 34 albo 36 nie paiętam tyś km !!!
według książki jeździał nim stara K....rwa która miała chtba 70 lat Loko - Śro 25 Paź, 2006
NA allegro też jest, tyle że za 15 900, do 15000 spokojnie by można zbić.Dariano - Śro 25 Paź, 2006 ja wiem ze cuda sie zdarzaja jezdzi babcia albo jest to 3-4 samochod w domu.
Nie ma bata czytalem gdzies ze srednio samochod w UE robi 15-20tys rocznie u normalnego prywatnego uzytkownika. i jak ktos pisze ze ma 30 tkm w 5letnim aucie to tak troche nie powaznie brzmi :DDDD