misiek86electro - Wto 14 Gru, 2010 Pytanie nie do mnie Nie mam NIC wspólnego z policj±
EDIT: Wsumie mam, ostatnio dostałem 200 za rozmowe przez telefon podczas jazdy
Od prewencji....... martin.h - Wto 14 Gru, 2010
misiek86electro napisał/a:
Od prewencji.......
Jakby¶ dostał od księdza to dopiero byłby szok.M - Wto 14 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
Od prewencji.......
Jakby¶ dostał od księdza to dopiero byłby szok.
Albo od satanisty misiek86electro - Wto 14 Gru, 2010 Albo od stomatologaBarejka - Wto 14 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
Od prewencji.......
Jakby¶ dostał od księdza to dopiero byłby szok.
albo od martina sandalem po glowie
przepraszam musialem Stf - Wto 14 Gru, 2010 Panowie - siaki¶ spociszon w okolicach północy ze ¶niegiem ?Bonczek - Wto 14 Gru, 2010 Ja dzi¶ nie mogę, ale reflektuję na pi±teczek gdyby¶cie się wybierali Bonczek - Sob 18 Gru, 2010 Panowie kto¶ dzi¶ jakie¶ upalanczo?Kenet - Sob 18 Gru, 2010 Ja po robocie czyli po 22ej atakuje.Bonczek - Sob 18 Gru, 2010 To dawaj znać łer tu jarek-malopolska - Pon 20 Gru, 2010 własnie walnałem kolejne 50km po sniegu nocn± pora, tym razem w terenie bardziej zabudowanym i musze przyznac, ze autem w wydechem nie da sie lajtowo polatac po nocy.. qbica - Pon 20 Gru, 2010 my¶le że autem bez wydechu będzie jeszcze trudniej jarek-malopolska - Pon 20 Gru, 2010 z pewnoscia Janusz - Pon 27 Gru, 2010 panowie ma kto¶ jaki¶ pomysł na zorganizowanie jakiego¶ zimowego upalania?? albo może chociaż jaki¶ zorganizowany wypad na nielegalu w okolice Kubalonki, albo słynnego już salmopolu?? czy tak każdy będzie po swojej wiosce napinał?? (b±dĽ trzymał fura w garazu i jeĽdził tylko do roboty i z powrotem??)arssss - Pon 27 Gru, 2010 Ja wczoraj jechałem przez salmopol i warunki w miarę ok lepiej będzie jak jeszcze trochę posypie.
Salmopol wydaje się dobra opcj± na jaki¶ wypad.