lachonku czy moge prosic zeby Jacek przesłal mi te dwa zdjecia w normalnej rozdzielczosci : [ marcel@hothatch.org lub cabrio08@wp.pl ]
marcelku a i owszem
tam mu jakos znac na gg
btw. tez moge pojechac na 1 dzien tylko zebyscie mnie znowu nie oszukali:)r26rulez - Czw 14 Lut, 2008 no niestety oba terminy nie pasuja
a tydzien wczesniej sie nie uda??Anonymous - Czw 14 Lut, 2008
r26rulez napisał/a:
no niestety oba terminy nie pasuja
a tydzien wczesniej sie nie uda??
tydzien wczesniej jest KJS z AKC r26rulez - Czw 14 Lut, 2008 a tydzien pozniej??Anonymous - Czw 14 Lut, 2008
r26rulez napisał/a:
a tydzien pozniej??
nie marudz juz dałem jeszcze 2 terminy jak sie wiekszosc uziera to na ten pojedziemy - termin odpowiedzi wazny do 22.02.2008
Radek i Kubas prosze kontrolowac temat i licze na wasza pomoc z organizacja rezerwacji Rudello - Czw 14 Lut, 2008 Im in! chyba wszytsko mi pasuje
Lachon jedziesz! a ja już dopilnuje zeby cie nie oszukali Anonymous - Czw 14 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
Im in! chyba wszytsko mi pasuje
Lachon jedziesz! a ja już dopilnuje zeby cie nie oszukali
ziom konkretnie !!
lachim te prosze napisac konkretnie wg wzoru
a reszta OSKAR - Czw 14 Lut, 2008 o jakże panowie
ja jade byle gdzie i byle kiedy
krakow,bydgoszcz
pasuje miAnonymous - Czw 14 Lut, 2008 KURW.A konkretnie - jak pasuje 4 terminy to prosze 4 tak jak inna specyfikacja to psiac r26rulez - Czw 14 Lut, 2008 1 r26rulez 8.3 / 23.3 Tak/Tak -- wolalbym Krakow ale i do bydgoszczy pojade OSKAR - Pią 15 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
motyla noga.A konkretnie - jak pasuje 4 terminy to prosze 4 tak jak inna specyfikacja to psiac :wall:
uuuuuuu
okresik mamy ?? ?? ??
czy moze wyszlo tak jak z ta pania o ktorej tobie mowilem?? ?? ?? ?? ??Anonymous - Pią 15 Lut, 2008 nie nie nie pelen chill, ale kurw.a Konkretnie konio jebco
u mnie wszystko SUUUUPER a i dzis MEEEGA kolacja mnie zastała