chyba widziałem saxofon Czwartka, ktoś wie jak mu szło?
Cytat:
czemu te wszystkie fiesty tak stawia na ostrych hamowaniach? lepiej niż 106ki
bo wszystkie krzywe po dzwonach Bad-i - Pon 13 Sie, 2012 Czwartosz chyba jechał jako pilot swojego ucznia - w 3 lidze bez pomiaruqbus - Pon 13 Sie, 2012 A ja powiem tak, pozdro dla Przema, Micka, Badiego, 106, naszej ekipy i konkurencji z klasy, ludzi dzieki ktorym klimat tego rajdu zabil wszystko co dzialo sie w tym sezonie.
My ogolnie jestesmy zadowoleni, gonilismy Rafala i Micka, nie udalo sie ale kontakt byl.
To co, widzimy sie na Wisle?
P.s. pierwszy Rzeszow ktory jechalem ktory pozwalal nie jeden raz jezdzic odkreconym 5 biegiem po łukach
P.s.2. Pechowcem rajdu Ingram i szkoda mi Knopta, pokazal ze ctrem na seryjnej skrzyni tez mozna gonic w czołowceMick - Pon 13 Sie, 2012 ok skończcie temat krytykownaia jazdy Badiego. Samochód ma MEGA, teraz tylko czekajmy na wyniki
Qba nie wiem co działo się w tym sezonie, ale ciesze się, że mogłem się przyczynić do poprawy klimatu
Lepiej napisz jak wróciliście do Myślenic rasta - Pon 13 Sie, 2012 Żeby nie było - nie krytykuję jazdy Badiego.Przem_106 - Pon 13 Sie, 2012 Żeby nie było - również nie krytykuje jazdy Badiego.
Ale np. z tym się nie zgodzę:
Bad-i napisał/a:
Co mnie obchodzi jeżdżenie po lotnisku, przecież ja nie jeżdżę w wyścigach,
Każdy przejechany kilometr w warunkach bojowych zawsze procentuje
Wychowany na torze Poznan Schefler wszedł przebojem w czołówkę RPP tego sezonu, a wychowany pod Kielcami Tutaj wygrał w debiucie runde RPP i swego czasu był czołowym kierowcą RPP. Przykłady można mnożyć.
Ludzie z północno-środkowej Polski mają trudności w szybkim poruszaniu się po górzystym terenie i w zasadzie nie ma gdzie trenować, bo bardzo ciężko o kręte i strome kawałki dróg.
Żeby się rozjeździć trzeba korzystać właśnie z lotnisk, torów lub innych podobnych obiektów, które są blisko.
Badi, na forum masz mnóstwo kibiców, którzy emocjonują się Twoimi startami i trzymają za Ciebie kciuki (jestem jedym z nich). Niektórzy próbuja coś podpowiedzieć, żeby było lepiej.
Postaraj się ich nie zawieść pum - Pon 13 Sie, 2012
Przem_106 napisał/a:
Każdy przejechany kilometr w warunkach bojowych zawsze procentuje
Wychowany na torze Poznan Schefler wszedł przebojem w czołówkę RPP tego sezonu, a wychowany pod Kielcami Tutaj wygrał w debiucie runde RPP i swego czasu był czołowym kierowcą RPP. Przykłady można mnożyć.
ładnie ująłeś to co Rasta w swoim stylu próbował przekazać.
jak się bez "scenografii" nie wjeździsz to tym bardziej już z scenografią nie pojedziesz (używając języka Szwagierczaka).zajcev_28 - Wto 14 Sie, 2012
Mick napisał/a:
Lepiej napisz jak wróciliście do Myślenic
Kierowca dobry to jakoś wrócili Mick - Wto 14 Sie, 2012 o witam kierowce bombowca Kenet - Wto 14 Sie, 2012 Ja chętnie jakąś rundę RPP bym poleciał, bo lubię kłaść po krzakach, ale po prostu nie mam na to monety
Gratulację dla tych co dojechali i dla tych co nie, bo przynajmniej próbowali.qbus - Wto 14 Sie, 2012
Cytat:
Od momentu jak zostałem zapakowany do samochodu pamiętam tylko jak budzę się rano
To jeszcze 2 oes w naszym wykonaniu, masę błędów (np. mega straty przy rozbitym aucie Knopta ale rozbici znajomi na poboczach wprowadzają chwilę niepewności w samochodzie). Na tym oesie z Mickiem przegraliśmy chyba 9 czy 10 s. Przy okazji chyba najszybszy oes na tym rajdzie, ilość miejsc w którym jedziemy 4-5 biegiem robiła na mnie wrażenie.
Przem_106 - Wto 14 Sie, 2012
qbus napisał/a:
Cytat:
Od momentu jak zostałem zapakowany do samochodu pamiętam tylko jak budzę się rano
A pamiętasz jak obiecałes mi, ze zrobicie mi taki sam ręczny jak u was w Hondzie?
Napisz teraz jak rozkładają się prędkosci max na poszczegolnych biegach.106 - Wto 14 Sie, 2012 juz sie martwilem ze bedzie to pierwszy rajd po ktorym nie znajde zadnego naszeg zdjecia qbus - Wto 14 Sie, 2012 Przem_106 jasne ale już wiesz co Cie przy tym czeka
Nie mogę znaleźć tych wyliczeń ale jak tak zdrowo przeanalizuję(i z tego co dobrze pamiętam jak to liczyliśmy przed sezonem) to po podniesieniu odcinki na 8500 bedzie to ok:
1 - 50 km/h
2 - 85 km/h
3 - 115 km/h
4 - 155 km/h
5 - 190-195 km/h ?
To jeszcze przejazdy taty Klaudii, druga pętla z awarią skrzyni:
zajcev_28 - Wto 14 Sie, 2012
Mick napisał/a:
o witam kierowce bombowca
yo!
qbus napisał/a:
To jeszcze przejazdy taty Klaudii, druga pętla z awarią skrzyni: