Ja to jestem pełny LUZu, nie lubie tylko bambusa za wieksze przywileje niz inni. Nie od dzisiaj to wiadomo ze wiele rzeczy mu odpuszczaja.
+1 bambus to bambus Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 Bambus to jest autobus dla murzynów martin.h - Nie 27 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
podloga hamiltona nie ma znaczenia..
powinni go w ogole nie dopuscic do wyscigu bo jest mudzinem
Haha, myżlę że właśnie o to w tym wszystkim chodzi.Koto - Nie 27 Mar, 2011 Ja nie wiem, oglądam F1 odkąd Schumacher drugie mistrzostwo zdobył i teraz nijak już nie potrafię, myślałem, że dziś będzie lepiej ale nie ch*j, zasnąłem, przecież teraz tak nudą wieje, że szok. Jedynie na żywo mógłbym to oglądac. Mistrzostwa inżynierów i mechaników itr 911 - Nie 27 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
Co do bambuska to fakt są równi i równiejsi.
Auto było poważnie uszkodzone czyt.nie można było tego naprawić podczas wizyty w boksie czego następstwem jest koniec wyścigu.
To był spory fragment i ewentualne jego oderwanie mogło być narobić nie złej chryiMarek23 - Nie 27 Mar, 2011
Cytat:
+1GeKo - Nie 27 Mar, 2011
Koto napisał/a:
Mistrzostwa inżynierów i mechaników
Dokladnie jak nie ma deszczu to wieje nudą po pierwszym okrążeniu.Anonymous - Nie 27 Mar, 2011 Kur.wa określenie "bambus" jest tak żenadne że aż rzygać mi się chce kiedy to czytam... Bad-i - Nie 27 Mar, 2011
AndreXSi napisał/a:
Kur.wa określenie "bambus" jest tak żenadne że aż rzygać mi się chce kiedy to czytam...
przepraszamy martin.h - Nie 27 Mar, 2011
AndreXSi napisał/a:
Kur.wa określenie "bambus" jest tak żenadne że aż rzygać mi się chce kiedy to czytam...
+1Bad-i - Nie 27 Mar, 2011 dobra, niech Wam będzie.... ciemnoskóry - może być?