anjas - Wto 09 Mar, 2010 na 6 jestem... kolbospecjalista strick - Wto 09 Mar, 2010 Gra zła nie jest, ale zabiera za duzo czasu anjas - Wto 09 Mar, 2010
strick napisał/a:
Gra zła nie jest, ale zabiera za duzo czasu
kilka minut dziennie
(tak mówił mikan jak go nakryłem na zbieraniu truskawek )qbus - Śro 10 Mar, 2010 pogralem wlasnie w demo God Of War III i powiem tylko o qrwa! robi niesamowite wrazenie...krew sie leje strumieniami, jest mega brutalnie a quick time eventy podczas walk ryją totalnie czache...
za duzo tych hicior na ps3 w ostatnim czasie.k-mart - Śro 10 Mar, 2010 nie lubie takich gierek, aczkolwiek grafika dobrze wygladazefir - Śro 10 Mar, 2010
qbus napisał/a:
pogralem wlasnie w demo God Of War III i powiem tylko o qrwa! robi niesamowite wrazenie...krew sie leje strumieniami, jest mega brutalnie a quick time eventy podczas walk ryją totalnie czache...
Obrazek
za duzo tych hicior na ps3 w ostatnim czasie.
wez mi nie mow splukalem sie na Bad company 2 i finala xiii , GOW musi poczekac do kwietnia anjas - Śro 10 Mar, 2010 Ja pograłem w demo i skasowałem. Kompletnie mi nie leży taka gra.
Już Asssssasssssin Creed był dużo lepszy k-mart - Śro 10 Mar, 2010
anjas napisał/a:
Już Asssssasssssin Creed był dużo lepszy
oczywiscie dodalem "pomogl"
anjas - Śro 10 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
oczywiscie dodalem "pomogl"
na to liczyłem! M - Pią 12 Mar, 2010 Macie problemy Panowie, szkoda zycia na takie gówna - serio Jakarti - Pią 12 Mar, 2010
eM napisał/a:
Macie problemy Panowie, szkoda zycia na takie gówna - serio
jak sie nudzi to sie nudzi..
ale mamy nowy temat ekspercki. czy szkoda, czy nie szkoda? kto zacznie? M - Pią 12 Mar, 2010 Zgadza sie, trzeba oznaczyć ten temat jako ekspercki k-mart - Pią 12 Mar, 2010 zanabylem Heavy Rain, ale najpierw lece na silke k-mart - Pią 12 Mar, 2010 kurde jakos srednio mnie wciaga ten heavy rain po 2h
Assasin II przy tym to mistrzostwo swiata
k-mart - Sob 13 Mar, 2010 patrzac na walkthrough,
wychodzi ze przez niecale 4h zrobilem juz polowe gry