To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Janusz - Nie 12 Gru, 2010

WuRC napisał/a:
Pierwsze upalańsko Clio zakończone owocnie :rotfl:

łooooo nie fajnie.. ale sam śnieg Cie tak załatwił.... musiałeś trafić na zmrożony... ja niestety już mam rozwalony i przedni i tylny ;/ ja swój przedni dokończyłem wczoraj próbując uniknąć zderzenia z grubo driftujacym (nie ogarniającym) mercedesem po moim pasie ;/ najgorsze jest to ze uprzejmy kutas, nawet się nie zatrzymał żeby pomóc mnie wyciągnąć.

gdzie upalałeś??

Stf - Nie 12 Gru, 2010

WuRC napisał/a:
Pierwsze upalańsko Clio zakończone owocnie :rotfl:

Obrazek

gdzie to ?

WuRC - Nie 12 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
musiałeś trafić na zmrożony

No było dość prędko, instruktor podpowiadał, że ładnie mi idzie...no to poszło ;D Wbiłem się w wysoki, mokry śnieg, naszło go sporo od spodu i jak mnie wyciągali to zderzak został ;-) A wbiłem się na tyle skutecznie, że nie mogłem wbić biegu i kręcić kierownicą, wszystko śniegiem zapchane xD
Kij z tym, było warto :rotfl:
Janusz napisał/a:
gdzie upalałeś??

Rudniki k/Częstochowy z http://www.alsds.eu/

kaziu1985pn - Nie 12 Gru, 2010

WuRC, śnieg pod wybierakiem coś pięknego :D
qbus - Pon 13 Gru, 2010

Obajt mi mówił że było tam jakieś clio, widocznie to ty :)

Ponoć w tym tygodniu robią 2x na lotnisku w krk, podpytam o szczegoly bo jak bedzie tak ladnie sypac to moze byc wesoło.

TomsoN - Pon 13 Gru, 2010

Aleeee urwał!
Znowu minus, znowu pada ;-)

Tomcat - Pon 13 Gru, 2010

qbus napisał/a:
Obajt mi mówił że było tam jakieś clio, widocznie to ty :)

Ponoć w tym tygodniu robią 2x na lotnisku w krk, podpytam o szczegoly bo jak bedzie tak ladnie sypac to moze byc wesoło.

Co robią ? Czy to jakaś zorganizowana akcja ?

qbus - Pon 13 Gru, 2010

Wlasnie sie staram cos dowiedziec, napewno robia 2 dni dla TVNu a byc moze zrobia jeszcze jakies zorganizowane upalanie dla szerszego grona.
qbica - Pon 13 Gru, 2010

poupalane troche dzisiaj, drogi bialutkie ale miejscami pod spodem lód :/ Przekonał się o tym kumpel w clio wpadając w poślizg na prostej drodze po lekkim łuku, po czym leciał z 5 metrów tyłęm w zaspie i zatrzymał się półtora metra od stromego potoku xD a najlepsze jest to że zaraz jak wyszedł z auta z za zakrętu wyjechał radiowóz, zatrzymal się przy nas i po krótkiej gadce co się stało, Panowie policjanci pomogli nam wypchać clio z zaspy :rotfl:
Polecam Ustrońskich policjantów :jupi:

misiek86electro - Pon 13 Gru, 2010

Ja jeszcze w czasach (mojego) malucha wpadłem przodem w zaspe do dość głębokiego rowu. i po chwili też pojawili sie panowie z policji. Przy czym powiedzieli "Panie kierowco ostrożnie bo ślisko" i odjechali....
Bart - Pon 13 Gru, 2010

hehe, zgodnie z zaleceniem malan leżał dalej ostrożnie w rowie :]

z dupą w powietrzu :)

Dlatego co do uczynności tych Panów mam mieszane odczucia :)

Janusz - Pon 13 Gru, 2010

Bart napisał/a:
hehe, zgodnie z zaleceniem malan leżał dalej ostrożnie w rowie :]

ja kiedyś podczas jednego upalania mijałem się 3 razy z tym samym radiowozem :rotfl:

generalnie innego samochodu poza nimi nie spotkałem.

w sumie mogłem zaproponować żebyśmy jeździli w jedna stronę, bo tak to sie jeszcze mogliśmy gdzieś spotkać w jakimś newralgicznym miejscu

Oni pewnie też sie dobrze polonezem bawili :)
Janusz - Pon 13 Gru, 2010

Cytat:
Oni pewnie też sie dobrze polonezem bawili :)

a wiec to byleś Ty ?? grubo :D Akurat wtedy upalali polonezem, a było to jakieś 2 lata temu. gdy zaczynałem jeździć w zimie :P przedtem mieli w pobliskiej kanciapie tylko poldolota, vento i t4... a teraz....?? na KIjAch jeźdza