łooooo nie fajnie.. ale sam śnieg Cie tak załatwił.... musiałeś trafić na zmrożony... ja niestety już mam rozwalony i przedni i tylny ja swój przedni dokończyłem wczoraj próbując uniknąć zderzenia z grubo driftujacym (nie ogarniającym) mercedesem po moim pasie najgorsze jest to ze uprzejmy kutas, nawet się nie zatrzymał żeby pomóc mnie wyciągnąć.
No było dość prędko, instruktor podpowiadał, że ładnie mi idzie...no to poszło Wbiłem się w wysoki, mokry śnieg, naszło go sporo od spodu i jak mnie wyciągali to zderzak został A wbiłem się na tyle skutecznie, że nie mogłem wbić biegu i kręcić kierownicą, wszystko śniegiem zapchane
Kij z tym, było warto
Janusz napisał/a:
gdzie upalałeś??
Rudniki k/Częstochowy z http://www.alsds.eu/kaziu1985pn - Nie 12 Gru, 2010 WuRC, śnieg pod wybierakiem coś pięknego qbus - Pon 13 Gru, 2010 Obajt mi mówił że było tam jakieś clio, widocznie to ty
Ponoć w tym tygodniu robią 2x na lotnisku w krk, podpytam o szczegoly bo jak bedzie tak ladnie sypac to moze byc wesoło.TomsoN - Pon 13 Gru, 2010 Aleeee urwał!
Znowu minus, znowu pada Tomcat - Pon 13 Gru, 2010
qbus napisał/a:
Obajt mi mówił że było tam jakieś clio, widocznie to ty
Ponoć w tym tygodniu robią 2x na lotnisku w krk, podpytam o szczegoly bo jak bedzie tak ladnie sypac to moze byc wesoło.
Co robią ? Czy to jakaś zorganizowana akcja ?qbus - Pon 13 Gru, 2010 Wlasnie sie staram cos dowiedziec, napewno robia 2 dni dla TVNu a byc moze zrobia jeszcze jakies zorganizowane upalanie dla szerszego grona.qbica - Pon 13 Gru, 2010 poupalane troche dzisiaj, drogi bialutkie ale miejscami pod spodem lód Przekonał się o tym kumpel w clio wpadając w poślizg na prostej drodze po lekkim łuku, po czym leciał z 5 metrów tyłęm w zaspie i zatrzymał się półtora metra od stromego potoku a najlepsze jest to że zaraz jak wyszedł z auta z za zakrętu wyjechał radiowóz, zatrzymal się przy nas i po krótkiej gadce co się stało, Panowie policjanci pomogli nam wypchać clio z zaspy
Polecam Ustrońskich policjantów misiek86electro - Pon 13 Gru, 2010 Ja jeszcze w czasach (mojego) malucha wpadłem przodem w zaspe do dość głębokiego rowu. i po chwili też pojawili sie panowie z policji. Przy czym powiedzieli "Panie kierowco ostrożnie bo ślisko" i odjechali....Bart - Pon 13 Gru, 2010 hehe, zgodnie z zaleceniem malan leżał dalej ostrożnie w rowie misiek86electro - Pon 13 Gru, 2010 z dupą w powietrzu
Dlatego co do uczynności tych Panów mam mieszane odczucia Janusz - Pon 13 Gru, 2010
Bart napisał/a:
hehe, zgodnie z zaleceniem malan leżał dalej ostrożnie w rowie
ja kiedyś podczas jednego upalania mijałem się 3 razy z tym samym radiowozem
generalnie innego samochodu poza nimi nie spotkałem.
w sumie mogłem zaproponować żebyśmy jeździli w jedna stronę, bo tak to sie jeszcze mogliśmy gdzieś spotkać w jakimś newralgicznym miejscumisiek86electro - Pon 13 Gru, 2010 Oni pewnie też sie dobrze polonezem bawili Janusz - Pon 13 Gru, 2010
Cytat:
Oni pewnie też sie dobrze polonezem bawili
a wiec to byleś Ty ?? grubo Akurat wtedy upalali polonezem, a było to jakieś 2 lata temu. gdy zaczynałem jeździć w zimie przedtem mieli w pobliskiej kanciapie tylko poldolota, vento i t4... a teraz....?? na KIjAch jeźdza