To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

Bad-i - Pon 13 Sie, 2012

rasta napisał/a:
Mick napisał/a:
Badi, tak jak napisał Przem, może warto kupić cywila i upalać gdzie się tylko da, jechać na kołach na ułeż i nap... kilka godzin.

A jeszcze lepiej po NMnP. Jestem przekonany, że obecnie jakby wszyscy jechali jednym tym samym autem po tej samej trasie to Pum, Stf, Kenet, Miniac, Alex zlali by Badi'emu sromotnie dupsko (wrodzona skromność nie pozwala mi wymienić swojej osoby :rotfl: )

Przez wrodzona skromność i kulturę odpisze. W dupie byli gowno widzieli ;) a teraz tak na serio. Co mnie obchodzi jeżdżenie po lotnisku, przecież ja nie jeżdżę w wyścigach, dodatkowo nigdy nie napisałem ze jestem mistrzem kierownicy.
I niestety z przykrością muszę stwierdzić ze zauważam na naszym forum przypadłość podobna do tej z forum autoklubu. Sami mistrzowie i znawcy a kilku tylko startuje (w sumie jako kierowcy to może z czterech)

Jacek - Pon 13 Sie, 2012

dyskusja zatoczyła koło i wracamy do tematu jeżdżenia między pachołkami na odkręconej kórwie a lataniem z dupą w krzakach i myślę że tym samym autem Pum, Stf, Miniac Alex byli by zaraz za Bad-im jeżeli wogóle na mecie. Oczywiście ja przed nimi wszystkimi swoim 205 :lol2:
EDIT: Badieusz mnie ubiek :]

rasta - Pon 13 Sie, 2012

Wyraziłem tylko swoje zdanie nie ma co się denerwować.
Nie rozumiem tylko tego po kij składać auto za srylion $$$, a potem rozjebać je na pierwszym lepszym drzewie tylko z tego powodu, że w ogóle się nie jeździło, zero doświadczenia, wjeźdzenia w auto itd. - dla mnie to jest bezsensu.

Nie oszukujmy się nawet jak ktoś jest mega kierowcą to wystarczy kilku miesięczna przerwa by wypść z formy/wprawy, a gdzie to ściganie i latanie na pełnej k.urwie między drzewami, jak ma się zero treningu, no chyba ze treningiem jest latanie służbową skodą po autostradzie.

Bad-i - Pon 13 Sie, 2012

rasta napisał/a:
Wyraziłem tylko swoje zdanie nie ma co się denerwować.
Nie rozumiem tylko tego po kij składać auto za srylion $$$, a potem pomylonyć je na pierwszym lepszym drzewie tylko z tego powodu, że w ogóle się nie jeździło, zero doświadczenia, wjeźdzenia w auto itd. - dla mnie to jest bezsensu.

Nie oszukujmy się nawet jak ktoś jest mega kierowcą to wystarczy kilku miesięczna przerwa by wypść z formy/wprawy, a gdzie to ściganie i latanie na pełnej k.urwie między drzewami, jak ma się zero treningu, no chyba ze treningiem jest latanie służbową skodą po autostradzie.

Jak pojedziesz w życiu chodź jeden rajd to może zrozumiesz. Argument ze skoda na autostradzie wybił mi z ręki wszystkie asy w tej dyskusji.

rallyfilip - Pon 13 Sie, 2012

Myślę, że jak ktoś jest dobrym kierowcą, to nawet po tej przerwie trzyma jakiś poziom i jedzie tempem szybszym niż Ci jeżdżący po bułki.
Nie trzeba też od razu walczyć o wygraną :)

no name - Pon 13 Sie, 2012

Ja się nie znam i nie upalam po rajdach ale chyba tak jak ze wszystkim
warto przed startem trochę poupalać autem po zmianach jakie przeszło.

rasta - Pon 13 Sie, 2012

Pozwolę sobie zacytować osobę, która tam była:

Przem_106 napisał/a:
Stawkę RPP widziałem 2 razy. Prze mistrz byli Sheffler. Ogryzek, Smorawinski - szli MEGA. Pozytywne wrazenie robił Kasperczyk. Pozostali kierowcy z czołowki jechali szybko i poprawnie, ale ich przejazdy nie zrobiły na mie jakiegos większego wrazenia. Około 10 załog jechała jak po bułki.

Z waszych relacji wynika, że słabo te rajdy u nas wyglądają, no ale ja "w dupie byłem, gówno widzałem" :rotfl:

anjas - Pon 13 Sie, 2012

ktuś cytowany przez Rastę napisał/a:
ale ich przejazdy nie zrobiły na mie jakiegos większego wrazenia

:lol2:

rasta - Pon 13 Sie, 2012

To nie ja napisałem :lol2:
anjas - Pon 13 Sie, 2012

dyć wim
Bad-i - Pon 13 Sie, 2012

rasta napisał/a:
Pozwolę sobie zacytować osobę, która tam była:

Przem_106 napisał/a:
Stawkę RPP widziałem 2 razy. Prze mistrz byli Sheffler. Ogryzek, Smorawinski - szli MEGA. Pozytywne wrazenie robił Kasperczyk. Pozostali kierowcy z czołowki jechali szybko i poprawnie, ale ich przejazdy nie zrobiły na mie jakiegos większego wrazenia. Około 10 załog jechała jak po bułki.

Z waszych relacji wynika, że słabo te rajdy u nas wyglądają, no ale ja "w dupie byłem, gówno widzałem" :rotfl:

Czy po tym jak Przem napisał ze rajdy wyglądają jak wyglądają wnioskujesz ze pojechał byś szybciej niż środkowa tabela z RPP?

Trochę doradze chociaż nie jestem takim autorytetem jak większość, nic tylko wypozyczajcie auto i pach na RPP

rasta - Pon 13 Sie, 2012

Chyba włożyłem kij w mrowisko :rotfl:

Bad-i napisał/a:
Czy po tym jak Przem napisał ze rajdy wyglądają jak wyglądają wnioskujesz ze pojechał byś szybciej niż środkowa tabela z RPP?

Nie

Bad-i napisał/a:
Trochę doradze chociaż nie jestem takim autorytetem jak większość, nic tylko wypozyczajcie auto i pach na RPP

Nie porywam się z motyką na słońce.

Bad-i - Pon 13 Sie, 2012

Ja tez nie, dlatego poprostu robię to tak jak mogę. W tej chwili na wiecej nie mogę sobie pozwolić, ale jeżdżę mimo ze dla niektórych pewnie nie powinienem.

I napisze coś co powiedziałem bratu i Adze po strzale. Mimo ze przyjechałem tylko 8 kilometrów i trochę poniszczylem to było warto.

rasta - Pon 13 Sie, 2012

Ja bym jednak jeden sezon polatał na jakimś np. ABCup - nabrał wprawy, poznał auto, wyeliminował słabe punkty, a potem atak.
arssss - Pon 13 Sie, 2012

rasta, po prostu liczy na to,że jak przyjedziesz na Ułęż to dasz mu się przejechać ;P temu tak namawia;D