Anonymous - Czw 15 Wrz, 2011 Chyba najfajniejszy filmik obrazujący co tam się dzieje Janusz - Czw 15 Wrz, 2011
Tomcat napisał/a:
+10 Januszek... Zero miejsca na blad, kazda gleba, wypadniecie z trasy = kaplica.
co nie zmienia faktu ze naprawde jaram się tym wyścigiem, bo jakby nie było nie siedzisz zna trybunach 500 metrów od toru, tyko na chodniku pryz samej drodze. Wrazenie jak przelatuje taki motocyklista przez zakręt przy 250 km/h musi być niesamowite... f1 sie może schować toz to jakaś dziecinada przy tym jest. Natomiast dziwi mnie ze ten wyścig jest w dzisiejszych czasach w ogóle organizowany. Szkoda tylko ze pochłonął już wielu świetnych kierowców.M - Czw 15 Wrz, 2011 Życie. Codziennie na ulicach giną ludzie a dróg nie zamykają.kubas - Czw 15 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
+10 Januszek... Zero miejsca na blad, kazda gleba, wypadniecie z trasy = kaplica.
co nie zmienia faktu ze naprawde jaram się tym wyścigiem, bo jakby nie było nie siedzisz zna trybunach 500 metrów od toru, tyko na chodniku pryz samej drodze. Wrazenie jak przelatuje taki motocyklista przez zakręt przy 250 km/h musi być niesamowite... f1 sie może schować toz to jakaś dziecinada przy tym jest. Natomiast dziwi mnie ze ten wyścig jest w dzisiejszych czasach w ogóle organizowany. Szkoda tylko ze pochłonął już wielu świetnych kierowców.
To musi być prawdziwa jazda, pewnie prawie jak ułęż.Janusz - Czw 15 Wrz, 2011
M napisał/a:
Życie. Codziennie na ulicach giną ludzie a dróg nie zamykają.
tak, tyle ze znamy podejscie FIA itp itd i kukuryku.
kubas napisał/a:
To musi być prawdziwa jazda, pewnie prawie jak ułęż.
myślę ze do ułeza to jeszcze trochę mu brakuje, jednak ułez to absolutny TOP mi - Czw 15 Wrz, 2011 może to z dupy porównanie, ale ostatnio widziałem w tv jakiś urywek z ostatnich zawodów driftingpwych w pl. Dość tak bogato - barierki zwykłe, latarnie, publika przy trasie. Dobrze, tak sie to robi! (chociaż sam drifting pedalski...)Bonczek - Czw 15 Wrz, 2011 Widziałeś pewnie urywek z 4 rundy DMP w Karpaczu - ta runda to był wyjątek na skalę Europy, ponieważ był to pierwszy raz kiedy zawody odbyły się na zamkniętym odcinku drogi publicznej. Za co w sumie wielki szacun dla PFD.Janusz - Czw 15 Wrz, 2011
mi napisał/a:
może to z dupy porównanie
podejrzewam ze tak http://www.youtube.com/watch?v=pe7F6cOkQJURyba - Pią 16 Wrz, 2011 PiTT - Sob 17 Wrz, 2011 Barejka - Nie 18 Wrz, 2011 PiTT, Jacek - Nie 18 Wrz, 2011 nie wiem Pitt czy chciałeś być taki zajebisty że to wkleiłeś ale to jest mega chójowe..wogóle mi to do Ciebie nie pasuje, chyba że o czymś nie wiem...mi - Pon 19 Wrz, 2011 ...a moim zdaniem jest ok, pasuje do tematu i jest całkiem zabawne. Lubię to!WuRC - Pon 19 Wrz, 2011 http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html