HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
alphaOne - Śro 22 Paź, 2014 Zapisany na Challenge w poniedziałek może jakiś trening w piątek wieczorem? Wiem że trasa będzie odwrotnie ale i tak i tak;)Kenet - Śro 22 Paź, 2014 Ja jeszcze nie wiem czy będę w piątek wieczorem dostępny, ale jak będę to chętnie.Ekonomista - Czw 23 Paź, 2014 Ja w piątek wieczorem zmieniam gumy i szykuje fure na trackady w sobote
Jak często RCW organizuje Challenge, tak mniej więcej?
Kwalifikacje są tylko po to by dostać naj miejsce startowe? Czy jak się zrobi słaby czas to już w wyścigu się nie bierze udziału?Kenet - Czw 23 Paź, 2014 Chellenge różnie, nie ma reguły - zależy od obłożenia eventami firmowymi i od tego co się rozgrywa na innych torach.
Kwalifikacje to kolejność startowa do wyścigu, jadą wszyscy.alphaOne - Pon 03 Lis, 2014 Następny Challenge 10.11.2014 tym razem o 18:30Vlodarsky - Wto 18 Lis, 2014 Byłem wczoraj w BlueCity na dwa zakręty przed prostą startową dziura w podłodze na pytanie "jak to się stało" Pan powiedział, że był event wyścigi na kosiarkach i ktoś kose opuścił niechcący Kamill - Wto 18 Lis, 2014 Matoły
Duża ta dziura? Było widać wnętrze sklepu piętro niżej?Vlodarsky - Wto 18 Lis, 2014
Kamill napisał/a:
Było widać wnętrze sklepu piętro niżej?
Było, ale starałem się nie patrzeć.alphaOne - Wto 18 Lis, 2014 ktos sie wybiera na RCW wieczorem? po 21 w sensie?Kenet - Wto 18 Lis, 2014 Ja w niedziele byłem. Jeździłem 9 KM i później Dino. Dino nic nie klei na początku, nie ma sensu brać względem 9 KM. Jedyne wyjście to siekać od razu 24 minuty. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tych nowych kartów, ale teraz nie widzę wad.alphaOne - Wto 18 Lis, 2014 Dino m.zd. genialne - zdecydowanie blizej do normalnej jazdy niz w 9KM. fakt ze trzeba je rozjezdzic, ale wrazenia bardzo na +Kenet - Wto 18 Lis, 2014 Jak się nagrzeją to jak po szynach.Ekonomista - Pią 06 Mar, 2015 Ktoś dziś bierze udział w 5 URODZINY RCW?
ps. alphaOne, to twoje m3 rozbierają w http://acs-serwis.pl ?alphaOne - Pon 09 Mar, 2015 moje moje alphaOne - Wto 17 Mar, 2015 wybiera sie ktos może na RCW w piątek wieczorem?