ps - Nie 27 Mar, 2011 Petrov 3-ci 106 - Nie 27 Mar, 2011 wlasnie wlaczylem tv ... szok.Bad-i - Nie 27 Mar, 2011 dla mnie nadal nuda - tyle co opony czesciej zmieniaja. Mistrzem wyscigu dla mnie Perez (tylko jeden pit stop).....
Jak widac na prostych ruchome skrzydlo nic nie daje
edit: aha bo zapomniałem dodac, szkoda ze przez wiekszosc wyscigu nie pokazywali bambusa i jego podlogi.... Mysle ze kazdego innego zaraz by zdjeli z toru martin.h - Nie 27 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
edit: aha bo zapomniałem dodac, szkoda ze przez wiekszosc wyscigu nie pokazywali bambusa i jego podlogi.... Mysle ze kazdego innego zaraz by zdjeli z toru
???
Dla mnie najjaśniejszymi punktami tego wyścigu byli Pietrow i Perez. In minus zaskoczył Haidfeld, ale miejmy nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty.
Czy sezon będzie nudny? Mam nadzieję, że nie, jak pokazali ww. dzięki odpowiedniemu dbaniu o opony można zrobić dobry wynik.Bad-i - Nie 27 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
edit: aha bo zapomniałem dodac, szkoda ze przez wiekszosc wyscigu nie pokazywali bambusa i jego podlogi.... Mysle ze kazdego innego zaraz by zdjeli z toru
???
Bambus mial uszkodzona podloge, dosłownie patrzac od przodu bolidu wisiala i tarła o ziemie. Od tego momentu ani razu Hamiltona nie pokazali, tylko pod koniec wyscigu byl komunikat od inzyniera zeby uwazal bo ma uszkodzony samochod.....
Uwazam ze przy takich niebezpiecznych ustarkach powinni go zdjac z toru...anjas - Nie 27 Mar, 2011 Kurcze, Kubica byłby pierwszy martin.h - Nie 27 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Bambus mial uszkodzona podloge, dosłownie patrzac od przodu bolidu wisiala i tarła o ziemie. Od tego momentu ani razu Hamiltona nie pokazali, tylko pod koniec wyscigu byl komunikat od inzyniera zeby uwazal bo ma uszkodzony samochod.....
Ja tego nie widziałem, ale to pewnie przez mój stary kineskopowy TV nie wyposażony w HD.
Kurde Bad-i zluzuj, ja też nie lubię Hamiltona, ale to jeden z nielicznych, który obecnie może zagrozić Vettelowi Kenet - Nie 27 Mar, 2011 Fakt, jakby podłoga się urwała i uderzyła kogoś w kask to byłoby niewesoło.
To skrzydło faktycznie na prostej daje może z 5 metrów zysku, a to za mało żeby coś zmienić. Na całym kółku dawało w Australii 0,8 s ale to w treningach i qualu. Kers mają wszyscy i wszystkim to działa, więc wystarczy dobrze się bronić jak zawsze i nic się nie zmienia. Jedynie opony coś mogą namieszać, na testach szły w oczach, a teraz widać że nie ma takiej lipy. W sumie zapowiadało się rewolucyjnie, a wygląda na to, że jak Bernie nie wprowadzi sztucznego deszczu to szału nie będzie
Dobry początek LR GP i niech im się wjedzie dalej dobrze.Bad-i - Nie 27 Mar, 2011 TV z HD nic nie daje jak ogladasz zwykły POLSAT
Ja to jestem pełny LUZu, nie lubie tylko bambusa za wieksze przywileje niz inni. Nie od dzisiaj to wiadomo ze wiele rzeczy mu odpuszczaja.
Ciekawe co bys powiedzial gdyby podłoga sie urwała i trafila w kogos kto za nim jechal. - ehh Kenet mnie wyprzedzilM - Nie 27 Mar, 2011 Polsat hd jest za darmo na naziemnej cyfrówce, ale ja nie widzę różnicy.Bad-i - Nie 27 Mar, 2011
M napisał/a:
Polsat hd jest za darmo na naziemnej cyfrówce, ale ja nie widzę różnicy.
To chyba tylko w Rembertowie Kenet - Nie 27 Mar, 2011 Czy na zwykłym czy na HD (jest różnica ) widać było iskry i dyndający przód podłogi niedługo po wyjeździe Hamiltona na zielone. Swoją drogą Hamiltonowi należy się też latara za kolczyki w uszach i tą bródkę
Perez na 1 pit stop mistrz. Button jakby oddał pozycję od razu to znacznie mniej by stracił.M - Nie 27 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Polsat hd jest za darmo na naziemnej cyfrówce, ale ja nie widzę różnicy.
To chyba tylko w Rembertowie
To nie ja mieszkam w puszczy
W rmb nie mieszkam już od 5 lat Jakarti - Nie 27 Mar, 2011 podloga hamiltona nie ma znaczenia..
powinni go w ogole nie dopuscic do wyscigu bo jest mudzinem Bad-i - Nie 27 Mar, 2011
M napisał/a:
W rmb nie mieszkam już od 5 lat
To tym bardziej podziwiam że chce Ci sie jezdzic taki kawał na Polsat HD