M - Pon 01 Mar, 2010 moze chodzi o wspierane technologie wewnatrz proca - pewnie skladanie klatek wykorzystuje okreslone instrukcje dla proca serwerowego ktore w nowych architekturach mog± być tylko emulowane.
W kazdym razie gdybys myslal o czyms takim to daj mi znac - wystarczy pare komów, mog± być stare/nowe/srednie + sieć gigabitowa - nie jest juz to droga sprawa.PiTT - Pon 01 Mar, 2010 Heavy Rain
gierka podobno wymiata, mój stary przeszedł już
mówi że jest z 15 różnych zakończeń, więc będzie jeszcze grał
ogólnie zajęło mu aż 2-3 dni bo nie siedział cały czas zefir - Pon 01 Mar, 2010 hmm u nas w lodzi jest heavy rain za 160zl uzywki w idealnym stanie, jak ktos chce moge mu ogarnac i poczta wyslac ja juz gram ))
Bardzo przyjemna. Wlasciwie to samo co jedynka, ale nowe misje mocno urozmaicone i w super sceneriach.M - Nie 07 Mar, 2010 O PS, ja przeszedlem z przyjemnosci± jedynkę, co nowego w dwójce?ps - Nie 07 Mar, 2010 Tak jak mowie - koncept identycznie taki sam, ale okolicznosci przyrody inne, a to dzungla w Boliwii, a to osniezone stoki gdzies tam. Grafika bardzo przyzwoita. Zdaje sie, ze tryb online jest bardziej rozbudowany, ale jeszcze nie testowalem. Jak dobrze ci sie gralo w jedynke to dwojka sie nie zawiedziesz.M - Nie 07 Mar, 2010 GIT, tylko zrobie tak jak Majk - wersja EN, bo do polskiej narrację użyczył Cezary Pazura zefir - Pon 08 Mar, 2010 tez se ponazamawialem BC2 w Engliszu, bo jedynka dla mnie byla mega zajebista
ps, dzieki za recenzje
gral ktos w FF XIII??k-mart - Pon 08 Mar, 2010 i tak to wszystko nie ma podjescia do
anjas - Wto 09 Mar, 2010 www.wolnifarmerzy.pl
dużo lepsze niż farmville... ale to duuuużo.
Jest wolny rynek, można pohandlować marchewk± albo innym selerem
Podoba mie się.strick - Wto 09 Mar, 2010 Tylko do 10 lvl fajne, pozniej juz trzeba kupowac premium...anjas - Wto 09 Mar, 2010
strick napisał/a:
Tylko do 10 lvl fajne, pozniej juz trzeba kupowac premium...
aha, nie wiedziałem...
chu.j najwyżej kupię strick - Wto 09 Mar, 2010 Na którym jestes?
Chyba 5lvl daje asystenta podlewania i zbioru, a w 10 Ci to odbieraja, ,gdy masz juz przynajmniej 2 pola...