Napisałem do własciciela skąd taka moc, a ten na to :
Witam!
Jak juz napisalem w aukcji jest to aukcja grzecznosciowa i wszelkie pytania prosze kierowac pod podany numer telefonu.
Jednak postanowielm odpowiedziec Panu na to pytania. Otoz taka moc zapisana jest w dowodzie, wiec taka podalem. Byc moze auto przeszlo jakies modyfikacje, ale ja o nich niewiem. Autko niedawno zostalo sprowadzone z Francji, na polskich drogach jeszcze praktycznie nie jezdzilo. Jezeli bedzie Pan zainteresowany kupnem tego autka, to bardzo chetnie mozemy sprawdzic jaka jest prawdziwa moc, na hamownii.
Pozdrawiam.Dariano - Nie 22 Paź, 2006 Ogolnie to clio fajne ciekawe jaka ma cene minimalna. To ze jest 2 tygodnie nie znaczy ze jest to jakis pasc:) teraz jest wiecej samochodow niz chetnych do ich nabycia.Jaco707 - Nie 22 Paź, 2006 A co sądzicie o tym?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1757175saxorulez - Nie 22 Paź, 2006 Xsara fajna.. moim zdaniem bardzo udane auto...
Ma coś z dzikosci VTSa a zarazem już jest wygodna..k-mart - Nie 22 Paź, 2006 poprostu jest wieksza, ale przy takiej mocy musi sie troche odpychac Loko - Nie 22 Paź, 2006 Ja słyszałem że nie najlepiej się prowadzi, że jest zbyt nadsterowna.strick - Nie 22 Paź, 2006 Mnie jakoś xsara nie za bardzo podchodzi! Wolał bym raczej już clio!Loko - Pon 23 Paź, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1767598
Pug który już tu był, tylko bardzo ciekawi mnie jak to się stało że teraz jest w stanie idealnym, jeśli włąściciel pisze że auto "Nie bylo w żaden sposób szykowane do sprzedaży."
jakiś cud się stał i samo się wyleczyło saxorulez - Pon 23 Paź, 2006 ogólnie z tym 106 jest coś nie halo... 128KM ???
Gałka skrzyni biegów z 1.1
fotele moim zdniaem z Saxo - w 106 są bardziej kwadratowe... także dziwne to jest...
Felga też nie od 106..
Mam wrażenie że jak na szrocie stał to go rozebrali do golasa... a potem na szybko go ktoś poskładał. Aha - btw. miał mega problemy z komputerem, pamiętam że kiedyś przyjechałem do Adamanta i podłączaliśmy mojego kompa żeby sporóbowac odpalić, podmienialiśmy map sensory , cewki itd i nie wiadomo było co w nim nie bangla..
Miał też wymieniany wahacz bo sie pogiął...
Ja to z chęcią sprawdził bym po numerze VIN zgodność tapicerki i wyposażenia z tym co jest.strick - Pon 23 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
Mam wrażenie że jak na szrocie stał to go rozebrali do golasa...
O tym samym pomyslałem! We francji tak to bywa, jeźeli autko jest delikatnie nawet walniete to stoi na jakimś szrocie i tam go okradaja za wszystkiego!szymlorek - Pon 23 Paź, 2006 To mnie zszokowaliście bo oglądając wczoraj to ogłoszenie miałem wrażenie że całkiem przyjemny egzemplarz, chociaż fakt że po tym co napisaliście to te fotele jakoś tak bardziej saxo podchodzą, btw czy S16 nie miały seryjnie halogenów w zderzaku bo we wcześniejszych które oglądałem nie przypominam sobie ich braku.. :566:pcs - Pon 23 Paź, 2006 byly sprzedawane w salonach 106 s16 gutman ktore mialy 130 km (128). Kiedys taka prawie kupilem.strick - Pon 23 Paź, 2006
pcs napisał/a:
byly sprzedawane w salonach 106 s16 gutman ktore mialy 130 km (128). Kiedys taka prawie kupilem.