ziom, coś kręcisz - jak było ciepło to nie mogło być zasp, śnieg by się stopił.
Pytałem kolegów z pracy i powiedzieli mi, że to była zaspa huyowa. One trzymają się dłużej.Jacek - Pią 10 Gru, 2010 to jakieś oszukaństwo krakoskie!!qbica - Pią 10 Gru, 2010 trzeba coś poupalać dzisiaj po pracy Koto - Pią 10 Gru, 2010 Przypadkowo dziś w Cieszynie jestem, gdzie jeździsz? jarek-malopolska - Pią 10 Gru, 2010
Bart napisał/a:
jak było ciepło to nie mogło być zasp
przeca napisał, ze zaspa była w majtach... Bonczek - Sob 11 Gru, 2010 Ktoś chętny w wwie dziś troszkę polatać wieczorem?Kenet - Sob 11 Gru, 2010 Ja będę gdzieś latał na pewno TomsoN - Sob 11 Gru, 2010 i ja i ja chyba, że popłynę Barejka - Sob 11 Gru, 2010 heheh jeden lata inny plywa, a zaden nie ebdzie jezdzil Bonczek - Sob 11 Gru, 2010 Ja dziś zrobiłem 120km ponad wg licznika po Wilanowie/powislu i jest miazga Kenet - Nie 12 Gru, 2010 Ja wczoraj jeździłem godzinkę, ale w sumie nic ciekawego. Tak jak 90% warszawy pojadę do domu na wieś na święta to się wyjeżdże o ile śniegu nie zabraknie do tego czasu.Barejka - Nie 12 Gru, 2010 Kenet, wpadaj do siedlcow, moze ja w koncu zloze swojego parcha to razem cos upalimy na wsiach Kenet - Nie 12 Gru, 2010 Jak będą warunki odpowiednie to wpadne.WuRC - Nie 12 Gru, 2010 Pierwsze upalańsko Clio zakończone owocnie
martin.h - Nie 12 Gru, 2010 Jak to mówią "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz"
Ja na razie zderzaki mam całe, ale jak pewnego ranka jadąc do pracy przydupcyłem prawą przednią felgą to myślałem, że to koniec, lewarek i zmiana koła. O dziwo felga lekko przytarta i prosta