HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Dariano - Śro 13 Lut, 2008 Bartek powiem ze ten 8 kart to szrot jakich maloBad-i - Śro 13 Lut, 2008
Dariano napisał/a:
Bartek powiem ze ten 8 kart to szrot jakich malo
nie zaprzecze, w drugim przejezdzie nawet przy swojej wadze udalo mi sie raz Ciebie wyprzedzic. Dobrze ze chociaz za drugim razem trafilem na lepszy bo po pierwszej probie to czlowiek ma ochote zrezygnowac z dalszej jazdy.206 Gti - Śro 13 Lut, 2008 03-lipa straszna!
18-moze bycStf - Śro 13 Lut, 2008 03 skręca jak nowa vectraBad-i - Śro 13 Lut, 2008
Stf napisał/a:
03 skręca jak nowa vectra
nic nie przebije 08
W sumie z tego wszytkiego to najlepszy byl kawalek na Puławskiej. Chciałbym zobaczyc miny tych wszystkich kierowcow ktorych mijalismy. Kurde bajkowy widok, tyle hatchy idacych ogniem.FreeMan - Śro 13 Lut, 2008 ja jak zawracalem to czulem sie jak na wyscigu F1.... tak grzmieliscie.Bad-i - Śro 13 Lut, 2008 lepiej bylo jak wy ruszaliscie (ja stalem na skrajnym prawym za maruderem) - widok przeciskania sie hatchy do przodu = bezcenny Stf - Śro 13 Lut, 2008 Panowie te gokarty były wczoraj po jakimś tuningu czy tor miał inny kształt w stosunku do waszej ostatniej rozgrywki ?FreeMan - Śro 13 Lut, 2008 tor ten sam uklad,karty takie same....
moj kart w 2 przejezdzie (chyba 02 ) zachowywal ie jak driftowoz... na kazdym zakrecie wychodzil bokiem.... musialem bardzo szeroko brac zakrety ze nie dlawic go.Bad-i - Śro 13 Lut, 2008
Stf napisał/a:
generalnie czasy znacznie lepsze, tor nagumowany ?
Rozumiem ze porownales wyniki tej eliminacji z ta poprzednia (na Imoli)??
Bo rzeczywiscie wtedy czasy byly o jakies 0.5 sek wolniejszeDariano - Śro 13 Lut, 2008 08 nie skrecala w lewo i linka gazu byla zagieta musialem prostowac zagiete miejsce podczas jazdy wtedy na prostej łapał łorpową OSKAR - Śro 13 Lut, 2008 numer 12 byl najlepszy
zero sterownosci i zero przyspieszenia po wyjsciu z zakretu.
ale ciesze sie,ze na nr.5 dobry czas wykrecilem KonradMK - Śro 13 Lut, 2008
OSKAR napisał/a:
numer 12 byl najlepszy
zero sterownosci i zero przyspieszenia po wyjsciu z zakretu.
ale ciesze sie,ze na nr.5 dobry czas wykrecilem
ja jeździłem na tym co ty tylko w odwrotnej kolejności i dokładnie te same wrażeniaOSKAR - Śro 13 Lut, 2008 bo my to ziomki kondziu i takimi samymi latamy Stf - Śro 13 Lut, 2008 Oskar Ty zdajesz sobie sprawę że mi setkę urwałeś ?? Znaczy się 2x 50 !!