Tzn pięknie rozwalił Fiestę ale widać było że nie odejmował idąc rowem, cały czas był gaz w podłodze próbując wyprowadzić samochód.
My z Marasem mieliśmy więcej szczęścia, w takiej sytuacji wybiło nas prosto na drogę i kontynuowaliśmy jazdę Jacek - Pon 13 Sie, 2012 ok
..pieknie to Zawada poleciał.
Fiesta właściwie wyjechała i gdyby nie tak kupa ziemi to by pewnie przeszedł..szkodaBad-i - Pon 13 Sie, 2012 A ja jestem w szoku, zadzwonił do mnie prezes mojego AK zapytać co sie staloPrzem_106 - Pon 13 Sie, 2012
Cieszysz się?Mick - Pon 13 Sie, 2012 Tylko tak dodam, że Twój prezez AK już niebawem nie będzie prezesem.
a swoją droga miło z jego strony, że sam zadzwonił.Przem_106 - Pon 13 Sie, 2012 Stawkę RPP widziałem 2 razy. Prze mistrz byli Sheffler. Ogryzek, Smorawinski - szli MEGA. Pozytywne wrazenie robił Kasperczyk. Pozostali kierowcy z czołowki jechali szybko i poprawnie, ale ich przejazdy nie zrobiły na mie jakiegos większego wrazenia. Około 10 załog jechała jak po bułki.
Dzwon Miksy bardzo podobny do naszego piruetu z Mickiem w 2010, tyle, ze u nas było po drodze miękko. Choc trzeba przyznac, ze i załoga saxo miała sporo szczęscia uderzajac tyłem, a nie bokiem! Powod zachowania auta identyczny. hamowanie przy odciązonym tyle.
Graty dla Micka za pudło w klasie, szkoda, ze nie dostaliscie pucharow na mecie
Pozdro dla całej ekipy i teamu Qbusa, fajny macie klimat
Bad-i mysle, ze powinienes kupic jakies tanie cywilne saxo i do bolu upalac na waszych Ułęzach itp. Mysle ze wybieranie tak trudnego rajdu jako trening po długiej pauzie to szkoda pieniędzy, a jak widzisz nauki za wiele nie było.
Ten rajd jest bardzo piękny i napewno najlepiej zorganizowany w całym cyklu. Zastanawiam się nad jednorazowym startem wspolnie z Mickiem w przyszłym roku w jakims wypozyczonym aucie, ale wiem, ze napewno musiałbym potrenowac bardzo intensywnie cały rok i zrobic tysiące kilometrow zebysmy mogli jechac jakims przyzwoitym tempem.Kuner - Pon 13 Sie, 2012
Bad-i napisał/a:
A ja jestem w szoku, zadzwonił do mnie prezes mojego AK zapytać co sie stalo
No co Ty gadasz? Witek zadzwonił? szok
Mick napisał/a:
Tylko tak dodam, że Twój prezez AK już niebawem nie będzie prezesem.
Tzn? Możesz jaśniej? Ja w tym klubie jestem tylko z sympatii dla Witka...Bad-i - Pon 13 Sie, 2012 Tak Przem cieszę sie, właśnie dlatego ze Witek zadzwonił. W Polskim czy Rzemieslniku kładą na Ciebie lache.
To ze trzeba trenować to wiem, ale tutaj nie miałem wyboru.
Mick rozwin temat o Witku, czy nowym będzie Sebastian?faldzip - Pon 13 Sie, 2012
Bad-i napisał/a:
Tak Przem cieszę sie, właśnie dlatego ze Witek zadzwonił. W Polskim czy Rzemieslniku kładą na Ciebie lache.
Nie wiem jak jest od strony zawodnika tych klubow, ale od strony uczestnika KJS, to odnioslem wrecz przeciwne wrazenie...Mick - Pon 13 Sie, 2012 Chcecie temat o AK Centrum w tym wątku czy przeniesiemy?
Witek ma 70 lat i już chce odejść.
Wg mnie do tego klubu przystępowali ludzie w większości przypadków dla niego i jego podejścia.
Nowym może Sebastian a może Bartek...
Badi, tak jak napisał Przem, może warto kupić cywila i upalać gdzie się tylko da, jechać na kołach na ułeż i nap... kilka godzin.
będziesz mega wjeżdżony i na pewno meta będzie a i jakieś przyzwoite miejsce w zasięgu również.
Czekam na Qubusa aż się wypowie jak było na Rajdzie i po Rajdzie
Bo przyznam, że dawno mnie tyle razy facet nie wycałował no name - Pon 13 Sie, 2012 Wiem jak prezes ak centrum potraktował faldzip-a ale patrząc
na to co dzieje się na kajtkach to właśnie prezes robi całą otoczkę
i trzyma przy sobie tych ludzi. Byle po jego odejściu to nie padło na twarz tylko,
jednak i tak uważam że całkiem się nie odsunie.rasta - Pon 13 Sie, 2012
Mick napisał/a:
Badi, tak jak napisał Przem, może warto kupić cywila i upalać gdzie się tylko da, jechać na kołach na ułeż i nap... kilka godzin.
A jeszcze lepiej po NMnP. Jestem przekonany, że obecnie jakby wszyscy jechali jednym tym samym autem po tej samej trasie to Pum, Stf, Kenet, Miniac, Alex zlali by Badi'emu sromotnie dupsko (wrodzona skromność nie pozwala mi wymienić swojej osoby )