HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Ekonomista - Czw 16 Paź, 2014 Czy RCW jest aktualnie najciekawszym torem w Wawie? Coś się może nowego pojawiło?Mrozu - Czw 16 Paź, 2014 Ciekawy tor jest na Ursusie
http://www.xdrivekarting.pl/Kamill - Czw 16 Paź, 2014 Nie byłem na ursusie, ale podobno jest mega śliski i jakiejś furory nie zrobił, natomiast bardzo mocno napierają z marketingiem.
Na RCW są nowe gokarty, bardzo podobne do tych z F1, plus jest mozliwość jazdy dino - takim bardziej profi gokartem.Mrozu - Czw 16 Paź, 2014 To prawda jest śliski, karty 10KM
Obsługa nie do końca przyjemna ale jakoś dało radę pojechać we dwóch na gruponie dla czterech. Tor całkiem OK, w hali ślisko. Wyczuwalne różnice między wózkami, choć oczywiście obsługa twierdzi, że wszystkie są idelanie takie same.
Fajnie korzystać jak jest ładna pogoda i otwarta jest część zewnętrzna. Jest wtedy bardzo długa prosta po opuszczeniu hali, mistrz. I karty napędzają sie do końca.
Ogólnie 4+Jakarti - Czw 16 Paź, 2014
anjas napisał/a:
Nie byłem na ursusie, ale podobno jest mega śliski i jakiejś furory nie zrobił, natomiast bardzo mocno napierają z marketingiem.
bardzo polecam.
jestem tam raz w miesiacu z ziomkami z pracy i zawsze w top wynikow sie plasuje - chociaz daleko mi do keneta czy innych.
tor jest sliski poza linia jazdy. duzo funu i miejsca na wyprzedanie. mniej spiny niz na innych torach.anjas - Czw 16 Paź, 2014
Jakarti napisał/a:
anjas napisał/a:
Nie byłem na ursusie, ale podobno jest mega śliski i jakiejś furory nie zrobił, natomiast bardzo mocno napierają z marketingiem.
to nie ja napisałem. Pozwę Cię do sądu i będziesz mi musiał zapłacić 2 miliony złotych. Albo mafia zachodniopomorska już po Ciebie jedzie.Jakarti - Czw 16 Paź, 2014
anjas napisał/a:
Jakarti napisał/a:
anjas napisał/a:
to nie ja napisałem. Pozwę Cię do sądu i będziesz mi musiał zapłacić 2 miliony złotych. Albo mafia zachodniopomorska już po Ciebie jedzie.
oszczedz czasu sobie
masz tu dwa miliony i jazda!
Mrozu - Czw 16 Paź, 2014
Obsługa nie do końca przyjemna ale jakoś dało radę pojechać we dwóch na gruponie dla czterech. Tor całkiem OK, w hali ślisko. Wyczuwalne różnice między wózkami, choć oczywiście obsługa twierdzi, że wszystkie są idelanie takie same.
Fajnie korzystać jak jest ładna pogoda i otwarta jest część zewnętrzna. Jest wtedy bardzo długa prosta po opuszczeniu hali, mistrz. I karty napędzają sie do końca.
Ogólnie 4+
Obsługa tam jest fatalna, karty mega nierówne, tor średni
Jakarti napisał/a:
jestem tam raz w miesiacu z ziomkami z pracy i zawsze w top wynikow sie plasuje - chociaz daleko mi do keneta czy innych
My z roboty też raz w miesiącu latamy na karty, teraz chcemy na Jagielońską sprawdzić te nowe kartyKenet - Czw 16 Paź, 2014 Ja byłem na xdrive jak tylko otworzyli:
Ślisko jak szatan, przy czym co jakiś czas pryskają tor siuwaxem i się poprawia trakcja na dwa wyścigi. Później lodowisko. Sam tor całkiem spoko, ale za krótko jeździłem żeby polecać/nie polecać.
F1 karting na Jagiellońskiej się wg mnie skończył po zmianie konfiguracji na tą aktualną. Teraz jest specjalnie dla januszy - całe okrążenie się idzie z gazem w podłodze - nie trzeba nawet hamować - sprawdziłem. Nagrania nie mam, póki nie zmienią konfiguracji to strata pieniędzy. A kiedyś było fajnie (okres świetności przypadł akurat na moment jak tam klepnąłem K. Giermaziaka )
Tak więc jedynym słusznym wyborem wydaje się być RCW. Te nowe wózki całkiem sympatyczne, ale polecam dołożyć 10 zł i polecieć DINO - prawdziwy gokart a nie jakieś kanapeczki.
Może wpadniemy jakoś na RCW większą grupą hę? Ekonomista - Pią 17 Paź, 2014 Byłem wczoraj ok. 20 w RCW, jeździliśmy tylko we dwójke Obsługa bardzo uprzejma tor jak dla mnie super. Polecam. Wcześniej jeździłem do kart areny za piasecznem, ale teraz zamknięta.
Mój najlepszy czas to 71.xx s jest z czego schodzić Kamill - Pią 17 Paź, 2014 Dobrze. Jest nad czym pracować Chloru - Pią 17 Paź, 2014 Mam na RCW niedaleko - dajcie znać jak będziecie się wybierać. Mój ostatni to 67.8xx. Kenet - Śro 22 Paź, 2014 27.10.14 jest Challenge na RCW. To poniedziałek, godzina 19. Ja jadę Kamill - Śro 22 Paź, 2014 Jazda pod prąd. Ja raczej nie dam rady. Może następnym razem