saxorulez - Nie 13 Lut, 2011 Jak widać to nie problem być szybszym od Witka, Bruno zaskoczył mnie in plus.. mógł by klepnąć Nicka bo jakoś mam wrażenie że jego będzie trudniej wygryźć Robertowi jak wrócianjas - Pon 14 Lut, 2011 DeeS - Pon 14 Lut, 2011 cos mi sie wydaje ze robert chyba jest najbardziej lubianym kierowca w stawce.
Mialem okazje z nim pogadac jak konczyl kariere kartingowa w polsce a ja zaczynalem, rowniez spotkalem go we wloszech na zawodach naprawde normalny gosc . Gaydek - Pon 14 Lut, 2011 Kask Fernando...
Gaydek - Sob 19 Lut, 2011 Dziś na Circuit de Catalunya
saxorulez - Nie 20 Lut, 2011 no miłe te akecnty miłe, szczególnie że bolid jako tako sie toczy w testach przed sezonem...
bardzo jestem ciekaw pierwszych wyników Niemca i Witka.fydi - Pon 21 Lut, 2011
Cytat:
Organizatorzy Grand Prix Bahrajnu poinformowali o rezygnacji z przeprowadzenia pierwszej rundy mistrzostw świata F1. Nie będzie planowanych w przyszłym tygodniu, testów w Bahrajnie, a sezon rozpocznie Grand Prix Australii.
Jakarti - Śro 23 Lut, 2011 myslalem, ze ta bedzie.. szkoda. aczkolwiek lepsze to niz zeby ich tam porąbali Gaydek - Czw 03 Mar, 2011 http://www.formula1.com/n...11/3/11788.htmlBad-i - Czw 24 Mar, 2011 troche tego nie rozumiem: