jak będzie po 20 zeta na PS3 to kupie zefir - Pon 22 Lut, 2010 ja dzisiaj AC2 wyczailem po 90zl uzywke:D mysle ze dobra cena
wczesniej mialem na xboxa, ale uwazam ze gra do przejscia jeszcze raz tymbardziej ze w necie sa dwie sekwencje do sciagniecia na ps store, po za tym gre mozna zawsze sprzedac . a heavy rain czekam na pierwsze recenzje i mysle ze bede zamawiac.
kurna zajarany jest ps choc mogli by cos z tym gt5 sie ruszyc, bo jak dla mnie posrali sie w pantalony jak zobaczyli forze 3 i dlatego wstrzymali . bo innego pomyslu nie mam.
pozdroDariano - Śro 24 Lut, 2010 Czy ktoś z was gra w DOTE dodatek do Warcrafta 3 ??Michał - Śro 24 Lut, 2010
ja to bym zagrał w polską gierke, POLANIE
KonradMK - Śro 24 Lut, 2010 "Tak, mój Panie?"
"Na rozkaz!"
"Idę"
tragedia qbus - Śro 24 Lut, 2010 w Polanie nie gralem, Warcrafta 2 duzo upalalem po lanie z kumplem (zrobilismy sobie taka mega siec z qmplem pod koniec lat 90, mega rozbudowana bo az z 2 komputerami a przegralismy wlasnie w w2 i duke nukem forever niejedna noc) ze starszych gierek strategicznych to uwielbialem Settlers jeszcze na Amidze 500
uzylem slowa upalanie w zdaniu nie dotyczacym samochodow... zle ze mnaDariano - Śro 24 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
"Tak, mój Panie?"
"Na rozkaz!"
"Idę"
tragedia
Kondziu uwielbiam twój humor Dariano - Śro 24 Lut, 2010 Mnie zaraził braciak ta DOTA cykamy wieczorami często Michał - Czw 25 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
"Tak, mój Panie?"
"Na rozkaz!"
"Idę"
tragedia
eee tam
najlepsze było,
"Mięęęęsssssoooo"GOKART - Czw 25 Lut, 2010
Dariano napisał/a:
Czy ktoś z was gra w DOTE dodatek do Warcrafta 3 ??
Ja swego czasu sporo siedziałem na battlenecie ale dałem na luz... od premiery gry upłynęło ponad 5 lat a ci ziomkowie nadal w to codziennie napieprzają po sieci. To zwyrole Przestało dawać mi to frajdeDariano - Czw 25 Lut, 2010 Nie no ja odkryłem to jakies poł roku temu
Majk moze Ci zbudowac klaster zeby przyspieszyc przetwarzanie x krotnie? (x liczba kompow wpięta w klaster)Michał - Pon 01 Mar, 2010 klastry do video znacznie się różnią od tych do innych obliczeń, co mnie strasznie dziwi.
Na polskim forum o montazu jest typ co buduje takie kompy, i nie ukrywam , ze zdziwiłem sie. Przykładowo, pisał że lepiej łączyć do video stare proce serwerowe intela niż te nowsze, natomiast jak chce sie jeden/dwa proce to tylko te najnowsze ( core i7 ) Dużo było różnic generalnie