gdzie jest krzyż???????????????????????ziober - Śro 08 Gru, 2010
koma600 - Śro 08 Gru, 2010 ziober, mistrz Tomcat - Czw 09 Gru, 2010 Halo Kraków i okolice ! Nastąpił nagły atak śnieżnych płatków, kto dziś chętny na wycieczkę ?misiek86electro - Czw 09 Gru, 2010 Strasznie ślisko jest pod tymi płatkami... jeździłem troche służbowym...Tomcat - Czw 09 Gru, 2010
misiek86electro napisał/a:
Strasznie ślisko jest pod tymi płatkami... jeździłem troche służbowym...
Co proponujesz?Tomcat - Czw 09 Gru, 2010 Jadę sprawdzić sytuację gdzieś w okolice Świątnik G.GeKo - Czw 09 Gru, 2010 Melduję że u nas też. Stała się rzecz nie słychana. Francuz nie skręcił przejechałem przez wysepkę k-mart - Czw 09 Gru, 2010 Jak bys jechal na suplach, to bys widzial roznice!
Nie tam jakies dziadostwo.
SILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAfydi - Czw 09 Gru, 2010 trzeba było zatankować do francuza rocket fuel!jarek-malopolska - Pią 10 Gru, 2010 u mnie dobrze sypie.. juz widze co bedzie jutro jak wstane Janusz - Pią 10 Gru, 2010
Cytat:
Melduję że u nas też. Stała się rzecz nie słychana. Francuz nie skręcił przejechałem przez wysepkę
sa jakieś straty?? czy na strachu sie skończyło ??
wczoraj o 3 byłi miszcz warunki do upalania,... warstwa Świerzego śniegu, jeszcze nieodgarnięta... a ja niestety 38 stopni wiec musiałem sobie odpuścić Tomcat - Pią 10 Gru, 2010 Już koło północy było na prawdę dobrze. Jeden zakręt zaliczyłem na prawdę gruby i z prawie że kupą w majtach jak zaczęło mi przy 90 km/h wciągać prawe przednie koło w zaspę... Było ciepło.Bart - Pią 10 Gru, 2010
Tomcat napisał/a:
koło w zaspę... Było ciepło.
ziom, coś kręcisz - jak było ciepło to nie mogło być zasp, śnieg by się stopił.