HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
FreeMan - Wto 12 Lut, 2008 Rudy ladnie Ci to clio idzie....
rowniez dzieki za zabawe ..... bylo jak zawsze mega.Stf - Wto 12 Lut, 2008 dzięki. chciałbym dodać że mój gokart miał starte opony, luzy w końcówkach kierowniczych i 3 cylinder nie chodził.FreeMan - Wto 12 Lut, 2008
Stf napisał/a:
dzięki. chciałbym dodać że mój gokart miał starte opony, luzy w końcówkach kierowniczych i 3 cylinder nie chodził.
ale i tak liczy sie wkladka miesna....Rudello - Wto 12 Lut, 2008 dokladnie bylo jak zawsze super!
3mamy poziom czego nie da sie powiedziec o gokartach.
odpycha się...
ale ciezko mowić bo niewiedziałem ze jedziesz za mna, wiec nie cisnołem do końca... r26rulez - Wto 12 Lut, 2008 zostalem OSZUKANY
ale sie nie gniewam
FreeMan napisał/a:
Rudy ladnie Ci to clio idzie....
ladnie to idzie kondzia astra --> ech co to byl za poscig za piekna pasazerka fiesty st saxorulez - Wto 12 Lut, 2008
FreeMan napisał/a:
ale i tak liczy sie wkladka miesna....
wkładka mięsna czyli danie nazywane TATAR powinno byc możliwie lekkie FreeMan - Wto 12 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
odpycha się...
ale ciezko mowić bo niewiedziałem ze jedziesz za mna, wiec nie cisnołem do końca...
ale jak bylem przed Toba to juz chyba widziales ze to ja ?? czy moze bylem za daleko ??Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 wszystkim dziekuje i gratuluje czasów - było miło -> oto i wyniki http://www.forum.hothatch...p=119687#119687
musimy sie narazidzic co i gdzie w marcu Michał - Wto 12 Lut, 2008 kurwa ale jazda
myślałm ze to jutro Rudello - Wto 12 Lut, 2008
FreeMan napisał/a:
ale jak bylem przed Toba to juz chyba widziales ze to ja ?? czy moze bylem za daleko ??
zagapiłem sie i ruszalem z 2jki
troche namieszalismy na pułwaskiej szczegolnie bad-i z oskarem i stf`em OSKAR - Wto 12 Lut, 2008 oj dzialo sie na pulawskiej
dzieki za karty,bylo super i nareszcie dobre miejsce zajalem
a relacja z pulawskiej zaraz bedzie Stf - Wto 12 Lut, 2008 heh 4 osoby w 0,05sekDariano - Wto 12 Lut, 2008 Dzieki za zabawe jak zwykle było super r26rulez - Śro 13 Lut, 2008 kilka fotek (pretensji za jakosc nie przyjmuje, zdjecia robil jacek)
saxolot Oskara
206gti brawo za 1 miejsce
btw. kupiles myjnie ??Bad-i - Śro 13 Lut, 2008
OSKAR napisał/a:
a relacja z pulawskiej zaraz bedzie
już się tak nie chwal
p.s. pitole sciganie sie z kombinatorami i szkieletorami - Darus non stop ustawial mape paliwa w karcie, a Adam na prostej odjedzal niczym F1