Thank you captain Obvious.
To ja jeszcze dosypię soli w ranę,
nasz oprawca o OFE:
Jakarti - Śro 15 Maj, 2013
GeKo napisał/a:
z allegro zakupiony i skąd faktury?
hehe,
a to nie jest tak, ze jak ktos zarabia na sprzedazy to musi wystawic paragonik chociaz?
nie wiem jak jest przy sprzedazy ja Ci, Ty mi Anonymous - Śro 15 Maj, 2013 ubezpieczając firmę , możesz ubezpieczyć narzędzia , którymi pracujesz w takiej firmieAnonymous - Śro 15 Maj, 2013
Czesio napisał/a:
ubezpieczając firmę , możesz ubezpieczyć narzędzia , którymi pracujesz w takiej firmie
od kradzieży, nawałnicy, powodzi, zamiany...Chloru - Śro 15 Maj, 2013 GeKo - Śro 15 Maj, 2013 Pewnie że można ubezpieczyć, tylko w ciągu pół roku to pół sprzętu można wymienić i stan faktyczny z przedmiotem ubezpieczenia sie słabo zgadza. Co innego ciężki sprzęt.
Jakarti napisał/a:
hehe,
a to nie jest tak, ze jak ktos zarabia na sprzedazy to musi wystawic paragonik chociaz?
No pewnie że na nowy sprzęt to tak, ale miałem na myśli używany.
To przecież nikt nie się nie bawi w faktury przy rzeczach do 2-3tys zł, albo rzadko kiedy.arssss - Śro 15 Maj, 2013 Mój ojciec miał kiedys podobnie,buchneli nam sprzęt zgłoszone na policje ,sprawa umorzona . Ale sprzęt był ubezpieczony więc niby wszystko luźno tylko przez pół roku trzeba było się z ubezpieczalnią wozić sporo czasu,bo cały czas twierdzili,że ubezpieczenie obowiązuje tylko wtedy gdyby nam ukradli sprzęt z domu .M - Sob 18 Maj, 2013 M - Wto 21 Maj, 2013 PiTT pamiętasz rozmowę o tym policjancie? http://wiadomosci.gazeta...._narodowca.htmldzik - Wto 21 Maj, 2013 Dobrze się skończyło.Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 I bardzo dobrze!M - Wto 21 Maj, 2013 Dobrze, ale przypomnę że nawet tu na forum były głosy "że skoro go tak skopał to pewnie zasłużył"Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 Bo pewnie zasłużył dzik - Wto 21 Maj, 2013 Dla ex policjanta najbardziej dotkliwe będzie słowo ex. Mając 37 lat mógł być blisko wymarzonej M-ki, zależnie kiedy zaczynał, ale jak miał powiedzmy 14-lat to można się pociąć. Chyba że zaczynał po zawodówce to już się dorobił.M - Wto 21 Maj, 2013