To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

Bad-i - Nie 12 Sie, 2012

Dobrze ze Zmieniłem hotel....

Boruta przegial to fakt.

Szeji tez szkoda, ale może to wina tej 205 konnej astry

106 - Nie 12 Sie, 2012

to juz voj2s by sie musial wypowiedziec ;) ale chyba nie bo w koncu przed rajdem
sporo testowali, poprzednie chyba 2 rajdy objechali i bylo ok. na ten zalozyli nowe
slicki, profilaktycznie nowe polosie i pach. nie wiem jak jest w astrach czy kupuje
sie nowe czy nowe - regenerowane.

swoja droga 4 pierwsze miejsca w generalce to auta R2... na wisle moze byc
podobnie.

rundi - Nie 12 Sie, 2012

Mam nadzieję , że na Wiśle nie będzie podobnie bo może w końcu nasze Clio zostanie doprowadzone do stanu jaki miał być na początku sezonu i uda się coś wygrać ;)
Marek23 - Nie 12 Sie, 2012

rundi napisał/a:
Mam nadzieję , że na Wiśle nie będzie podobnie bo może w końcu nasze Clio zostanie doprowadzone do stanu jaki miał być na początku sezonu i uda się coś wygrać

Trzymam kciuki.

Co do Boruty, to u niego zaplacilem 700 zl za jakies zwykle klocki rok temu na Rzeszowskim. Ale nie ma sie co dziwic, biznes to biznes.

Koto - Nie 12 Sie, 2012

ŁukaszS3 napisał/a:
A wie ktoś co z Tomalą? Dzwon (jak gruby?) czy awaria?

Nie wiem jak ale chyba nic spektakularnego. Płyta wygięta w górę, felga rozwalona, przód nawet nie rozbity za bardzo.

qbica - Nie 12 Sie, 2012

Wisła z tego co słyszałem poleci znowu w okolicach Jastrzębia
Mick - Nie 12 Sie, 2012

Z Wodzińskim i Wyszkowskim właśnie jechałem na Rzeszowski... ale przykra sprawa...

Co do samego rajdu, to oczywiście organizacyjnie jest bardzo dobrze, wszystko tak jak powinno być, wraz ze strefą serwisową, bez żadnych problemów wszystko jest.

Na 1 odcinku mieliśmy problem z interkomem, Rafał nie słyszał wszystkiego co mówiłem (ba darłem się) i nie usłyszał L3 przechodzącego w L2.. polecieliśmy prosto ale szybkie shamowanie i cofanie.
Na 4 odcinku tutaj niestety nie skleiła opona i z wypadania z L4 50 P2 opór polecieliśmy w stronę rowu łamiąc przy okazji znak drogowy. Szczęście, że uszkodziliśmy tylko samochód powieszchownie, bo nie trafiliśmy w chłodnice ani w wahacz :)
Dzięki masie kibiców stojących w tym miejscu w niecałą minutę byliśmy już z powrotem na drodze :) Jeśli będzie to czytał któryś z tamtych kibiców to załoga 160 BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!
Gdyby nie te nasze przygody był by na prawdę fajny wynik, a tak to na koniec 3 w N9 i 8 w N - 31 general.

Szkoda Badi, że nie przejechałeś większej części rajdu, ale mam nadzieje, że odbudujesz szybko i porobisz troche treningów. I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek :)

106 - Nie 12 Sie, 2012

Mick napisał/a:
I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek :)

jak chodzi o butle do systemu to moja z kr dojechala w piatek na 21 :d

Mick - Nie 12 Sie, 2012

106 napisał/a:
Mick napisał/a:

No to nie wiem po kiego wała ktoś zawraca komuś głowę...

106 - Nie 12 Sie, 2012

a gdyby tak ktoras nie dojechala...
Bad-i - Nie 12 Sie, 2012

Mick napisał/a:
106 napisał/a:
Mick napisał/a:

No to nie wiem po kiego wała ktoś zawraca komuś głowę...

Ej no bez przesady, jechały trzy butle i ostatecznie uzylismy ta z Warszawy. Nikomu bez powodu głowy bym nie zawracal

speed555 - Nie 12 Sie, 2012

http://www.youtube.com/watch?v=hAvEenyht04 Fajna relacja z Rzeszowskiego
Jacek - Pon 13 Sie, 2012

czemu te wszystkie fiesty tak stawia na ostrych hamowaniach? lepiej niż 106ki o_O
was79 - Pon 13 Sie, 2012

kurde, faktycznie, jakby im ktoś korektory złośliwie poprzestawiał ^_^

Edit: w 5:04 fajnie mu się piwo ulało :rotfl:

Jacek - Pon 13 Sie, 2012

was79 napisał/a:
Edit: w 5:04 fajnie mu się piwo ulało :rotfl:

biegł dzielnie na ratunek ale bronka nie puścił :rotfl: