Bad-i - Nie 12 Sie, 2012 Dobrze ze Zmieniłem hotel....
Boruta przegial to fakt.
Szeji tez szkoda, ale może to wina tej 205 konnej astry106 - Nie 12 Sie, 2012 to juz voj2s by sie musial wypowiedziec ale chyba nie bo w koncu przed rajdem
sporo testowali, poprzednie chyba 2 rajdy objechali i bylo ok. na ten zalozyli nowe
slicki, profilaktycznie nowe polosie i pach. nie wiem jak jest w astrach czy kupuje
sie nowe czy nowe - regenerowane.
swoja droga 4 pierwsze miejsca w generalce to auta R2... na wisle moze byc
podobnie.rundi - Nie 12 Sie, 2012 Mam nadzieję , że na Wiśle nie będzie podobnie bo może w końcu nasze Clio zostanie doprowadzone do stanu jaki miał być na początku sezonu i uda się coś wygrać Marek23 - Nie 12 Sie, 2012
rundi napisał/a:
Mam nadzieję , że na Wiśle nie będzie podobnie bo może w końcu nasze Clio zostanie doprowadzone do stanu jaki miał być na początku sezonu i uda się coś wygrać
Trzymam kciuki.
Co do Boruty, to u niego zaplacilem 700 zl za jakies zwykle klocki rok temu na Rzeszowskim. Ale nie ma sie co dziwic, biznes to biznes.Koto - Nie 12 Sie, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
A wie ktoś co z Tomalą? Dzwon (jak gruby?) czy awaria?
Nie wiem jak ale chyba nic spektakularnego. Płyta wygięta w górę, felga rozwalona, przód nawet nie rozbity za bardzo.qbica - Nie 12 Sie, 2012 Wisła z tego co słyszałem poleci znowu w okolicach JastrzębiaMick - Nie 12 Sie, 2012 Z Wodzińskim i Wyszkowskim właśnie jechałem na Rzeszowski... ale przykra sprawa...
Co do samego rajdu, to oczywiście organizacyjnie jest bardzo dobrze, wszystko tak jak powinno być, wraz ze strefą serwisową, bez żadnych problemów wszystko jest.
Na 1 odcinku mieliśmy problem z interkomem, Rafał nie słyszał wszystkiego co mówiłem (ba darłem się) i nie usłyszał L3 przechodzącego w L2.. polecieliśmy prosto ale szybkie shamowanie i cofanie.
Na 4 odcinku tutaj niestety nie skleiła opona i z wypadania z L4 50 P2 opór polecieliśmy w stronę rowu łamiąc przy okazji znak drogowy. Szczęście, że uszkodziliśmy tylko samochód powieszchownie, bo nie trafiliśmy w chłodnice ani w wahacz
Dzięki masie kibiców stojących w tym miejscu w niecałą minutę byliśmy już z powrotem na drodze Jeśli będzie to czytał któryś z tamtych kibiców to załoga 160 BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!
Gdyby nie te nasze przygody był by na prawdę fajny wynik, a tak to na koniec 3 w N9 i 8 w N - 31 general.
Szkoda Badi, że nie przejechałeś większej części rajdu, ale mam nadzieje, że odbudujesz szybko i porobisz troche treningów. I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek 106 - Nie 12 Sie, 2012
Mick napisał/a:
I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek :)
jak chodzi o butle do systemu to moja z kr dojechala w piatek na 21 :dMick - Nie 12 Sie, 2012
106 napisał/a:
Mick napisał/a:
I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek
jak chodzi o butle do systemu to moja z kr dojechala w piatek na 21
No to nie wiem po kiego wała ktoś zawraca komuś głowę...106 - Nie 12 Sie, 2012 a gdyby tak ktoras nie dojechala...Bad-i - Nie 12 Sie, 2012
Mick napisał/a:
106 napisał/a:
Mick napisał/a:
I tak tylko nieśmiało się przypomnę, że znów ratuję Ci tyłek
jak chodzi o butle do systemu to moja z kr dojechala w piatek na 21
No to nie wiem po kiego wała ktoś zawraca komuś głowę...
Ej no bez przesady, jechały trzy butle i ostatecznie uzylismy ta z Warszawy. Nikomu bez powodu głowy bym nie zawracalspeed555 - Nie 12 Sie, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hAvEenyht04 Fajna relacja z RzeszowskiegoJacek - Pon 13 Sie, 2012 czemu te wszystkie fiesty tak stawia na ostrych hamowaniach? lepiej niż 106ki was79 - Pon 13 Sie, 2012 kurde, faktycznie, jakby im ktoś korektory złośliwie poprzestawiał
Edit: w 5:04 fajnie mu się piwo ulało Jacek - Pon 13 Sie, 2012