To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

kubas - Sob 12 Lut, 2011

Pietrov jest słabym kierowcom z tego wynika... Różnica 2 sekund mając ten sam bolid i te same warunki to jest dość dużo chyba... W większości teamów nie ma wielkiej różnicy czasowej pomiędzy poszczególnymi kierowcami.
Jaco - Sob 12 Lut, 2011

saxorulez napisał/a:

ad.1 jest słabszym od Nicka

ale Nick dzisiaj pierwszy raz siedział w nowym bolidzie, a Pietrow już trochę kółek przejechał...

Yarko - Sob 12 Lut, 2011

kubas napisał/a:
Pietrov jest słabym kierowcom z tego wynika... Różnica 2 sekund mając ten sam bolid i te same warunki to jest dość dużo chyba... W większości teamów nie ma wielkiej różnicy czasowej pomiędzy poszczególnymi kierowcami.

na wszystko potrzeba czasu, gościu jest dopiero na początku swojej kariery, dopiero pierwszy sezon za nim, a wszyscy wymagają od niego cudów, Nick jeździ już ponad 10 lat w F1, nie da się nadrobić 10 lat w 1 rok.

Gaydek - Sob 12 Lut, 2011

saxorulez napisał/a:
jestem przekonany że Ferrari, McLaren i RBR już opracowują nowe pakiety Aero na Bahrajn

LRGP również ;) . QuickNick jest dobry i tyle. Ma większe doświadczenie i testował sporo na nowych oponach (był testerem Pirelli i zapewne dlatego był na szczycie listy LRGP). Na pewno jest lepszy od Pietrowa. Ciekawe co jutro pokaże Bruno Senna.

saxorulez - Sob 12 Lut, 2011

obstawiam jutro Bruno na 8 czasie - tak w ciemno. Wyobrażam jak Robert się teraz skręca widząc czasy Nicka
Gaydek - Sob 12 Lut, 2011

Cytat:
12.02.11 BOULLIER: Decyzja w poniedziałek

W rozmowie z portalem PIT STOP szef Lotusa Renault przyznał, że decyzja odnośnie przyszłości Nicka Heidfelda zostanie podjęta najwcześniej w poniedziałek.

– Nick wykonał dobrą robotę – pochwalił Niemca Eric Boullier. – W poniedziałek usiądziemy z inżynierami oraz dyrektorem technicznym. Przeanalizujemy sytuację i zastanowimy się, co może wnieść do zespołu w czasie nieobecności Roberta. Dziś dobrze pracował z zespołem, przekazywał uwagi i w ciągu dnia poprawił samochód.

Francuz kolejny raz potwierdził, że Bruno Senna na tym etapie sezonu nie ma szans na wyścigowy fotel. – On jest w innej sytuacji – powiedział Boullier portalowi PIT STOP. – Chcemy, żeby jutro zdobył jak najwięcej doświadczenia i po prostu nabił kilometry. Mam nadzieję, że nam się to już nie przydarzy, ale wolałbym, żeby był jak najlepiej przygotowany, gdybyśmy znów musieli szukać zastępstwa.

Jest niemal pewne, że po sobotnim teście Heidfeld zagwarantował sobie wyścigowy fotel w Lotusie Renault. Jego doświadczenie i wyniki w poprzednich latach przemawiają zdecydowanie na jego korzyść – mimo braku zwycięstwa w wyścigu i zajmowanej przez niego drugiej lokaty na mało chwalebnej liście kierowców, którzy mają na koncie najwięcej startów w Grand Prix bez ani jednego zwycięstwa (Niemiec wystartował w 172 wyścigach, a rekordzista w tej kategorii, Andrea de Cesaris, aż w 208 Grand Prix).

W porównaniu z pozostałymi kandydatami, których nazwiska Boullier ma w swoim notesie, to Heidfeld prezentuje się najlepiej. – Rozmawiałem też z Vitantonio Liuzzim i Pedro de la Rosą – przyznał Francuz w rozmowie z PIT STOP. Wszystko jednak wskazuje na to, że Włoch i Hiszpan nie dostaną nawet szansy na zademonstrowanie swojej wartości. Do startu sezonu jest coraz bliżej i marnowanie kolejnego dnia testowego byłoby złym rozwiązaniem.

anjas - Nie 13 Lut, 2011

coś mi się wydaje, że Heidfeld zaliczy wreszcie swoje pierwsze zwycięstwo.

Kurcze, tak żałuję, że Robert nie pojeździ, bo ten sezon mógłby być naprawdę rewelacyjny, ale cóż, życie... Mam nadzieję, że w przyszłym zdobęcie mistrza :)

anjas - Nie 13 Lut, 2011

Jakub Gerber będzie zaraz w Dzień Dobry TVN.
martin.h - Nie 13 Lut, 2011

anjas napisał/a:

:wall:

KarQ - Nie 13 Lut, 2011

Nie martw się brakiem TVNu, ktoś Ci to nagra.
martin.h - Nie 13 Lut, 2011

KarQ napisał/a:
Nie martw się brakiem TVNu, ktoś Ci to nagra.

Tu nie chodzi o brak TVN'u, pomyśl sam :wall:

KarQ - Nie 13 Lut, 2011

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zgłoś się po pomuk

:DD :DD :DD

qbus - Nie 13 Lut, 2011

martin.h napisał/a:
anjas napisał/a:

:wall:

Kuba sam powiedział że to jest jego OSTATNI wywiad w tej sprawie.

Gaydek - Nie 13 Lut, 2011

Ale czas klepnął Rubens :jupi: , Senna wporzo, rozkręca się.

http://www.f1wm.pl/php/te...&imprezaid=1567

Gaydek - Nie 13 Lut, 2011

Bruno już o ponad połowę sekundy lepszy od Pietrowa :) .