he he yebani, dobra to zapytam w temacie. Czy oplaca sie wogole sprzedawac PS2 z jakimis tam badziewnymi grami?
Pewnie, będziesz miał na pełny bak paliwa .
no wlasnei o taka cene mi chodzi, czyli 300 moze byc??
Po tyle chodzą. Jeśli masz przerobioną to dodatkowy plus.k-mart - Pon 08 Lut, 2010
fajna gierka sie zapowiada Kamilbike - Śro 17 Lut, 2010 Panowie mozecie mnie naprowadzic jak sprawdzic czy Xa mam zarejestrowanego na EU czy US & A? Gdzie to mozna sprawdzic? Chce kupic pkt ale nie pamietam jak mam zar konsolezefir - Śro 17 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
fajna gierka sie zapowiada
wczoraj gralem w demo ))
zajebista gra poprostu, interakcja , grafika , fabula.
obecnie gram w metal gear solid 4. mysle ze cala seria trzyma zajebisty poziom i czworka jest mega grywalna i klimatyczna.PiTT - Śro 17 Lut, 2010 potwierdzam, demko super
zapowiada się przyzwoita gierkaqbus - Śro 17 Lut, 2010
Cytat:
obecnie gram w metal gear solid 4. mysle ze cala seria trzyma zajebisty poziom i czworka jest mega grywalna i klimatyczna.
gra dla ktorej kupilem ps3 i sie nie zawiodlem
w pewnym momencie niemal prawie sie rozplakalem ale nie bede Ci spoilerowal jesli dalej grasz zefir - Śro 17 Lut, 2010 no nie rob tego
wlasnie 4 akt mecze qbus - Pią 19 Lut, 2010 pogralem wlasnie w demko heavy rain, w necie czytalem ze skopany jest dubbing jakos nie przeszkadzalo mi to, jesli historia jest naprawde fajna a na taka sie zapowiada to kroi sie hicior... bardzo fajna odskocznia od tych powielajacych schematy tytulow.
zefir akt 4 mistrz... lezka sie w oku zakrecila wracajac ponownie na "stare śmieci" k-mart - Pią 19 Lut, 2010 heavy rain wychodzi 25.2., juz sie nie moge doczekac zefir - Pią 19 Lut, 2010 Heavy rain, no ja tez raczej kupuje po premierze czego nie mam zwyczaju
qbus, skonczylem MGS4 , to ze fabula jest zajebista, niepowtarzalna, genialna muzyka to jest huy, ale to ze wrocili do jedynki, jest przehuyem. zaluje ze sie juz skonczyla, choc jestem pewien ze przejda ja jeszcze kilka razy.
dodatkowo mysle ze kupie MGS 1 w ps store. ( juz mam drivera i crasha )
fajnie ze mozna popykac sobie w gry stare za smieszna kase na ps3, fajny uklon wobec histori PS ktora naprawde ma czym sie pochwalic.
juz wiem ze zakup 250GB bylo slusszne )))) dosyc duzo dysku juz mi wciagnelo na dema i filmy qbus - Pią 19 Lut, 2010
Cytat:
qbus, skonczylem MGS4 , to ze fabula jest zajebista, niepowtarzalna, genialna muzyka to jest huy, ale to ze wrocili do jedynki, jest przehuyem. zaluje ze sie juz skonczyla, choc jestem pewien ze przejda ja jeszcze kilka razy.
ja dlugo dlugo po skonczeniu bylem jeszcze pod wielkim wrazeniem tej gry, najwyzszy czas chyba sobie ja przypomniec. koncze inFamous i biore sie spowrotem za Metala... narobiles mi znowu smaka
Cytat:
dodatkowo mysle ze kupie MGS 1 w ps store.
ja 1 i 2 mam na PC, wlasciwie nie gralem tylko w 3 czesc ale jakis czas temu kupilem ps2 za grosze wiec musze nadrobic te zaleglosci qbus - Pią 19 Lut, 2010 Wlasnie skonczylem inFamous... w grze nie ma licznika godzin spedzonych przy niej ale jak dla mnie rozgrywka jest stosunkowo dluga, bardziej w strone GTA IV niz Uncharted
poczatkowe etapy sa dosych schematyczne i nudne, wraz z odkrywaniem kolejnych czesci miasta gra staje sie bardzej urozmaicona i ciekawsza, poziom trudnosci wg mnie dosc wysoki.
goraco polecam tymbardziej ze mozna wyrwac gre w bardzo niskich pieniazkach.Michał - Sob 20 Lut, 2010 hmmm
chyba kupie unfamous a mgs sciągneqbus - Pon 22 Lut, 2010 synek ale obie pozycje to exclusivy dla ps3
w mgsa 1 i 2 mozesz pograc na pcanjas - Pon 22 Lut, 2010 grałem w demo unfamous ale jakoś mnie nie wciągnęło...
Polecam Forze3 i CoD Modern Warfare II
Aha, jak mam chwile to pykam jeszcze w Falllout 3. Całkiem fajne.