106 - Śro 11 Paź, 2006 dla dobrego blacharza wstawienie cwiartki to maly problem.
po wiekszym dzwonie wolalbym zmienic cwiartke na nowa niz klepac.k-mart - Śro 11 Paź, 2006 bez watpliwosci wplywa to w jakims sensie na stabilnosc karoserii, ale zaufanie w mojego blacharza jest prawie bez granic Mysle ze jest to poprostu (dla mnie) nie odczuwalna zmiana, obojetne czy jade grubo ponad 200kmh czy 50kmh po dziurach. Jesli spaw jest super a wszystko wymiezone co do milimetra nie mam watpliwosci. Rowniez jak i ziom 106 nie lubie klepania, szpachli, bo to nigdy nie bedzie dobrze wygladalo w miare nowym drozszym samochodzie. Wole dolozyc i kupic lub wyciac prosty element.
W takiej sytuacji przy sprzedazy zawsze mowie czy bil bity czy nie, poprostu mam pewnosc ze wszystko jest profi
Z drugiej strony wiele rajdowek ktore jezdza w czolowce, zawsze przy maksymalnym obciazeniu (nie mowia o bogatych team'ach), na bank mialy pare dzwonow i to czy tamto zostalo dostawione.gaugan - Śro 11 Paź, 2006 dobry typ :564:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1718636k-mart - Śro 11 Paź, 2006 "IDEALNE DO LANSU POD WIEJSKIMI DYSKOTEKAMI GDZIE NAĆPANE MALOLATY SAME WYRYWAJĄ KLAMKI. BLOWJOB GWARANTOWANY NA KAŻDEJ IMPREZIE. SPRAWDZONE EMPIRYCZNIE"
hahahaa, co za typ!
wogole sympatyczne ogloszenie az sie chce typowi browar postawic by opowiedzial cos wiecej! :564:Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 całe ogłoszenie jest kozackieJakarti - Śro 11 Paź, 2006 pierwszy raz przeczytalem cale ogloszenie.. dla mnie bomba szkoda tylko ze mnie eclipse nie pociaga..Loko - Śro 11 Paź, 2006 No zgadaz się ogłoszenie lux, mna gość fantzje Anonymous - Śro 11 Paź, 2006 Przepraszam za wyrazenie ale koles kurwa ma problem ze sobą.
bajkopisarz z niego i tyle.
nie zmienia to faktu ze lałem się do bulu jak czytałem te "ogłoszenie"-chyba matrymonialne. :564:strick - Czw 12 Paź, 2006 Niezłe ogłoszenie! Ciekawe czy dołączy zdjecia żony, bo też o niej cos wspominał
A to clio jak tak dalej pójdzie to bedzie za darmo, coraz niższa cena, juz teraz jest wiecej niz atrakcyjna, tylko ciekawe co mu dolega. Wiem jedno na pewno jezdzi bo go widziałem jakiś czas temu na drodze.strick - Sob 14 Paź, 2006 to jest to clio z kilkoma piątkami w rejestracji?Loko - Sob 14 Paź, 2006 takstrick - Pon 16 Paź, 2006 http://moto.allegro.pl/it...gsi_tuning.html
nie wiedziałem czy dać to tutaj czy do humoru za ten spoiler Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 ktoś potrzebuje mocy? Ogłoszenie z hoga.pl :
TURBO-----ZESTAW 16 października 2006
SPRZEDAM ZESTAW TURBO.
JEST WSZYSTKO CO TRZEBA ,TURBINA,INTERCOLER,KOMPUTER,ITP,
TURBINA PO REGENERACJI NIE UŻYWANA.
MIAŁEM MONTOWAĆ DO SIEBIE DO 106TKI,ALE ZMIENIŁEM AUTKO I SZKODA ŻEBY TO LEŻAŁO W GARAŻU.
cena: OK700ZŁ
telefon: 501615678
imię i nazwisko: ROBERT
adres: DABROWA GÓRNICZA
województwo: śląskie
e-mail: --------------------saxorulez - Wto 17 Paź, 2006 haha.. śmieszna cena