To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

speed555 - Pon 06 Gru, 2010

My wczoraj poupalaliśmy i w domu byłem po pierwszej w nocy bo kumpel na spadaniu na dokreconej czwórce cc rajdówką zburzył gościowi betonowe ogrodzenie ;D i trzebabyło go wyciągać i odholować.

u nas od kilku dobrych dni nie było opadów swiezego sniegu i juz sie nie za fajnie jeździ bo dużo jest oblodzonych miejsc i na zimowce bez kolca nie ma szans:/
trzeba poczekac na nowa dostawe sniegu:)

Janusz - Pon 06 Gru, 2010

Cytat:
u nas od kilku dobrych dni nie było opadów swiezego sniegu i juz sie nie za fajnie jeździ bo dużo jest oblodzonych miejsc i na zimowce bez kolca nie ma szans:/
trzeba poczekac na nowa dostawe sniegu:)

melduje ze u nas sytuacja dokładnie taka sama :)

Anonymous - Pon 06 Gru, 2010

Młody Papież napisał/a:
...co Wy wiecie....

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

;D

GeKo - Pon 06 Gru, 2010

Młody Papież napisał/a:
...co Wy wiecie....

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja się pytam gdzie i kiedy skoda squad ma sie stawić na upalanie :D Myśle że Sławków jest gotowy na przyjęcie skody w swe skromne progi.

Młody Papież - Pon 06 Gru, 2010

jezeli mowa o skromnych progach to raczej o Szkode chodzi

jak tylko zarzuce kilka spawów po wczorajszym możemy lecieć dalej :jupi:

Janusz - Pon 06 Gru, 2010

mówcie co wiecie, o tym o czym my nie wiemy
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010

Pierwsze zimowe upalanie zaliczone :jupi: na asfaltówkach ciężko znalezc snieg wiec było po jakis polnych:
-wiedzialem ze nie ogarniam rwd ale ze az tak nie ogarniam to mnie zaskoczyło ;D ,na wyrypie i sniegu trzeba sie naprawde narobic nawet na prostych
-nokian wr wogóle nie klei na sniegu,chyba bede musial w pracy z służbowego transportera wymontowac kolcowane hakapelity :rotfl:

GeKo - Pon 06 Gru, 2010

Młody Papież, czemu nic nie mówiłeś że upalacie?, sie musimy ustawić, może jutro albo czwartek bo ma pomrozić.
GeKo - Pon 06 Gru, 2010

Janusz, skoda squad to 5 osobowy zespół gotowy wsiąść wraz z papieżem ojcem bartolinim (pbierającym z podłogi) na prawym i biskupem czają oraz peterem i ruszyć przed siebie w nieznane przy założeniu nie pokonania ani jednego metra drogi przed sobą na wprost.
michool_vt - Wto 07 Gru, 2010

skodo squad mistrz :rotfl:

sraxo wczoraj polatalem gdzies pod krakowem, jeszcze nie wiem gdzie (bo sie zgubilem)
ale generalnie podjara, obrocilo tylko dwa razy, sraxo strzela z wydechu jak porabane, jezdzilem z otwartym oknem xD cieknie mi z nosa..
czołem :jupi:

Jacek - Wto 07 Gru, 2010

GeKo napisał/a:
Młody Papież, czemu nic nie mówiłeś że upalacie?, sie musimy ustawić, może jutro albo czwartek bo ma pomrozić.

bo to je elita, sie nie mówi takich rzeczy :ass:

Loko - Wto 07 Gru, 2010

michool_vt napisał/a:

sraxo wczoraj polatalem gdzies pod krakowem, jeszcze nie wiem gdzie (bo sie zgubilem)
ale generalnie podjara, obrocilo tylko dwa razy, sraxo strzela z wydechu jak porabane, jezdzilem z otwartym oknem xD cieknie mi z nosa..

A Ty co się nie przyznałeś?

Anonymous - Wto 07 Gru, 2010

dzisiaj upalam legasiem dyszlem :jupi:
Jakarti - Wto 07 Gru, 2010

layer napisał/a:
Przyznać się, którego nagrali podczas upalania? :lol2:

heheheheh mistrz.

0:04 - słychać strzały!

michool_vt - Wto 07 Gru, 2010

Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:

A Ty co się nie przyznałeś?
z pracy wracalem, nie planowalem tego :faja: