speed555 - Pon 06 Gru, 2010 My wczoraj poupalaliśmy i w domu byłem po pierwszej w nocy bo kumpel na spadaniu na dokreconej czwórce cc rajdówką zburzył gościowi betonowe ogrodzenie i trzebabyło go wyciągać i odholować.
u nas od kilku dobrych dni nie było opadów swiezego sniegu i juz sie nie za fajnie jeździ bo dużo jest oblodzonych miejsc i na zimowce bez kolca nie ma szans:/
trzeba poczekac na nowa dostawe sniegu:)Janusz - Pon 06 Gru, 2010
Cytat:
u nas od kilku dobrych dni nie było opadów swiezego sniegu i juz sie nie za fajnie jeździ bo dużo jest oblodzonych miejsc i na zimowce bez kolca nie ma szans:/
trzeba poczekac na nowa dostawe sniegu:)
melduje ze u nas sytuacja dokładnie taka sama Anonymous - Pon 06 Gru, 2010
Młody Papież napisał/a:
...co Wy wiecie....
GeKo - Pon 06 Gru, 2010
Młody Papież napisał/a:
...co Wy wiecie....
Ja się pytam gdzie i kiedy skoda squad ma sie stawić na upalanie Myśle że Sławków jest gotowy na przyjęcie skody w swe skromne progi.Młody Papież - Pon 06 Gru, 2010 jezeli mowa o skromnych progach to raczej o Szkode chodzi
jak tylko zarzuce kilka spawów po wczorajszym możemy lecieć dalej Janusz - Pon 06 Gru, 2010 mówcie co wiecie, o tym o czym my nie wiemyAnonymous - Pon 06 Gru, 2010 Pierwsze zimowe upalanie zaliczone na asfaltówkach ciężko znalezc snieg wiec było po jakis polnych:
-wiedzialem ze nie ogarniam rwd ale ze az tak nie ogarniam to mnie zaskoczyło ,na wyrypie i sniegu trzeba sie naprawde narobic nawet na prostych
-nokian wr wogóle nie klei na sniegu,chyba bede musial w pracy z służbowego transportera wymontowac kolcowane hakapelity GeKo - Pon 06 Gru, 2010 Młody Papież, czemu nic nie mówiłeś że upalacie?, sie musimy ustawić, może jutro albo czwartek bo ma pomrozić.GeKo - Pon 06 Gru, 2010 Janusz, skoda squad to 5 osobowy zespół gotowy wsiąść wraz z papieżem ojcem bartolinim (pbierającym z podłogi) na prawym i biskupem czają oraz peterem i ruszyć przed siebie w nieznane przy założeniu nie pokonania ani jednego metra drogi przed sobą na wprost.michool_vt - Wto 07 Gru, 2010 skodo squad mistrz
sraxo wczoraj polatalem gdzies pod krakowem, jeszcze nie wiem gdzie (bo sie zgubilem)
ale generalnie podjara, obrocilo tylko dwa razy, sraxo strzela z wydechu jak porabane, jezdzilem z otwartym oknem cieknie mi z nosa..
czołem Jacek - Wto 07 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Młody Papież, czemu nic nie mówiłeś że upalacie?, sie musimy ustawić, może jutro albo czwartek bo ma pomrozić.
bo to je elita, sie nie mówi takich rzeczy Loko - Wto 07 Gru, 2010
michool_vt napisał/a:
skodo squad mistrz
sraxo wczoraj polatalem gdzies pod krakowem, jeszcze nie wiem gdzie (bo sie zgubilem)
ale generalnie podjara, obrocilo tylko dwa razy, sraxo strzela z wydechu jak porabane, jezdzilem z otwartym oknem cieknie mi z nosa..
czołem
A Ty co się nie przyznałeś?Anonymous - Wto 07 Gru, 2010 dzisiaj upalam legasiem dyszlem Jakarti - Wto 07 Gru, 2010
czołem