To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

106 - Sob 11 Sie, 2012

juz w domu.
po testowym tyskim myslelismy ze juz wszystko ogarniete....

os1 przed rajdem za bardzo skrecilismy korektor na przod i pod koniec odcinka
cisnienie w ukladzie zablokowalo nam hamulce. musielismy sie zatrzymac
i recznie przy pompach przestawic bardziej na tyl bo pokretlem sie nie dalo.
zajelo nam to kilka min :) i bylo juz po rajdzie.
szkoda bo do tego czasu jechalo sie mega fajnie - os1 (jak i pozostale 2)
wysmienity.... laczniki szutrowe. wszystko fajnie. moze bedzie onboard ;)

os2 auto totalnie stracilo moc. na 90% seryjny silnik (bo takim pojechalismy
ten rajd) nie polubil sie z komputerem i mapa z 200KM silnika. auto przy kazdym
wiekszym dodaniu gazu grzalo sie i puchlo tak ze seryjnym dieslem jechalo by
sie szybciej - minuta straty na os2.

os 3 - wolny przejazd i jak wyzej brak mocy.

z serwisu juz nie wyjechalismy bo taka jazda to zadna frajda :/

na kolejny start planujemy 3 dniowy (bo z licencja R), szutrowy lausitz rallye :)

ŁukaszS3 - Sob 11 Sie, 2012

Moje stare saxo tzn. Miksa/Lipowiecki też pięknie urwali na 1 km przed metą... Auto nieźle dostało...
jarek-malopolska - Sob 11 Sie, 2012

Ja tez juz w domu.. OJJ GRUUBO BYŁO !!

ŁukaszS3 napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=CiGhCMy_RZU

jest fur Bartka...

Rozmawiałem właśnie z Bad-im z fura raczej jest bez większych zniszczeń tyle że jest prawe koło uszkodzone i zapaliła się kontrolka oleju więc postanowił zgasić samochód...

Jesli to nie tajemnica (mam nadzieje ze Badi nie ma nic przeciwko) takie z kalkulatora:

Najwazniejsze, ze raczej kosmetyka ;) w przeciwieństwie do:
ŁukaszS3 napisał/a:
Moje stare saxo tzn. Miksa/Lipowiecki też pięknie urwali na 1 km przed metą... Auto nieźle dostało...

+urwany prawy tył, oczywiscie na zdradliwym lewym przed kosciołem w Lubenii..
P.S. Jeszcze Lancer Gagackiego z linku z youtube ktory wrzucił ŁukaszS3:

ŁukaszS3 - Sob 11 Sie, 2012

U Badiego rozejdzie się po kościach... Mixer ma znacznie gorzej... GrzeciekVTS już szuka w UK dawcy :]
Koto - Sob 11 Sie, 2012

Dobrze urwali. Nogi nikomu nie upyerdoliło? Show zrobili jak tralala :rotfl:

martin.h - Sob 11 Sie, 2012

Koto napisał/a:
Nogi nikomu nie upyerdoliło? Show zrobili jak tralala :rotfl:

Komentarz roku, już widzę to na yt jako hit podobny do ale urwał :lol2:

A co do wypadku to Grzesiek się za wcześnie złożył do tego zakrętu czy co? o_O

was79 - Sob 11 Sie, 2012

dobry komentarz :rotfl:
KarQ - Sob 11 Sie, 2012

Grubo to wyglądało.
Bad-i - Sob 11 Sie, 2012

Tam gdzie strzelili są dwa mało widoczne szczyty. Jak widać nie shamowali przed pierwszym i im odkleilo tył. W sumie o tym spadaniu wszyscy mówili.

Nie wiem jak będzie u mnie, ale na bank dwa wahacze krzywe, jedna opona przecieta, prawy drazek kierowniczy urwany, i najgorsze; płyta nie przytrzymala nic i cała miska poszła w górę (mam nadzieje ze silnik nie jest uszkodzony)

Reszta okaże sie w warszawie

faldzip - Nie 12 Sie, 2012

Bad-i napisał/a:
Nie wiem jak będzie u mnie, ale na bank dwa wahacze krzywe, jedna opona przecieta, prawy drazek kierowniczy urwany, i najgorsze; płyta nie przytrzymala nic i cała miska poszła w górę (mam nadzieje ze silnik nie jest uszkodzony)

:(

ŁukaszS3 - Nie 12 Sie, 2012

A wie ktoś co z Tomalą? Dzwon (jak gruby?) czy awaria?
106 - Nie 12 Sie, 2012

voj2s mowil ze szeja na os1 urwal nowa polos :/ pecha ma cos jak my :D

3 rzeszowskie i 3 x awaria hehe

edit
PIOTR WODZIŃSKI / BARTŁOMIEJ WYSZKOWSKI - Rano jednak nie obudził nas budzik w telefonie. Okazało się, że gdy spaliśmy ktoś włamał się do naszego pokoju. Skradziono nam 2 telefony, laptopa, kombinezon z kompletną bielizną oraz kluczyki od samochodu, w którym mieliśmy kaski i kołnierze Hans. Straty to ponad 10 tysięcy złotych, nie wspominając o kosztach, jakie ponieśliśmy w związku z rajdem (...) W serwisie jedyna możliwość wypożyczenia niezbędnego wyposażenia miała nas kosztować 2000 zł (serdecznie dziękujemy za świetną ofertę Panu od wypożyczanych Renaultów). Ostatecznie przekroczyliśmy limit spóźnień.

Vlodarsky - Nie 12 Sie, 2012

jarek-malopolska napisał/a:
PIOTR WODZIŃSKI / BARTŁOMIEJ WYSZKOWSKI - Rano jednak nie obudził nas budzik w telefonie. Okazało się, że gdy spaliśmy ktoś włamał się do naszego pokoju. Skradziono nam 2 telefony, laptopa, kombinezon z kompletną bielizną oraz kluczyki od samochodu, w którym mieliśmy kaski i kołnierze Hans. Straty to ponad 10 tysięcy złotych, nie wspominając o kosztach, jakie ponieśliśmy w związku z rajdem (...) W serwisie jedyna możliwość wypożyczenia niezbędnego wyposażenia miała nas kosztować 2000 zł (serdecznie dziękujemy za świetną ofertę Panu od wypożyczanych Renaultów). Ostatecznie przekroczyliśmy limit spóźnień.

ku.r.es.tw.o na maksa
o_O :wall: o_O :wall: o_O :wall: o_O :wall:

Barejka - Nie 12 Sie, 2012

sku.wysynstwo i tyle, ale nie poszli nie zajumali tego miejscowi tylko ktos dobrze ogarniety bo na co kumu bielizna czy kolnierze :wall: :wall: :wall: chooye lapy poucinac
Kuner - Nie 12 Sie, 2012

Dla mnie dowalił w tej całej sytuacji Boruta... Szacun dla Pana, niech się udławi :crazy: