Mucha - Wto 06 Wrz, 2011 hmmm... najgorsze ze to ciekawy pomysl na kupe... laptop...Maciusiowy - Wto 06 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
ja sporo czytam w sraczu, mam stos gazet w pobliżu, zdarza mi się także defekować z laptokiem na kolanach
+1
aczkolwiek moje dodatkowe aktywności podczas srania, są w dużej mierze zależne od rodzaju kupy. Przy twardej można poczytać - jest czasJanusz - Wto 06 Wrz, 2011 e tam, ja to się muszę skupić, nie mam na tyle podzielnej uwagi więc czytanie odpada Bart - Wto 06 Wrz, 2011 Januszku, w wolnych chwilach mógłbyś przeglądać słownik ortograficzny Janusz - Wto 06 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
Januszku, w wolnych chwilach mógłbyś przeglądać słownik ortograficzny
albo poświęcić więcej czasu na poprawę literówek, zamiast klepać bezpłodne posty zefir - Wto 06 Wrz, 2011 nie kumam, u mnie sranie zajmuje max . minutke, nawet nie zdarze forum w telefonie otworzyc Jakarti - Wto 06 Wrz, 2011 wolno Ci dziala internet. zmien telefon no name - Wto 06 Wrz, 2011 Jakiś taki gów..ny temat się zrobił Bart - Wto 06 Wrz, 2011 kupa ciekawych postów się pojawiła zefir - Wto 06 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
wolno Ci dziala internet. zmien telefon
to fakt u mnie w kiblu 3g nie ma , chyba przeniose sie z tronem na balkon M - Wto 06 Wrz, 2011 zefir - Wto 06 Wrz, 2011 Angry Birds jest miszcz ! na każda okazje Janusz - Wto 06 Wrz, 2011
zefir napisał/a:
Angry Birds jest miszcz ! na każda okazje
ja tam wole ninja fruit aczkolwiek Angry birds również nie odmówiębizon - Wto 06 Wrz, 2011 wole sudoku leon - Wto 06 Wrz, 2011 M mnie uprzedził nie ma lepszej rozrywki na sraczu niż Angry Birds