To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Kenet - Czw 07 Sie, 2014

Mamy 4ego do drużyny STOP dzisiejszy trening apeluję coby przełożyć STOP 12 godzin w robocie i umieram STOP trening jutro albo niedziele STOP
Kamill - Czw 07 Sie, 2014

W niedziele jest szansa że mógłbym wpaść na trening i wam trochę pokazać :rotfl:
alphaOne - Czw 07 Sie, 2014

w niedziele sa rodziny z dziecmi, wiec przesunmy na jutro wieczorem?
Kamill - Czw 07 Sie, 2014

O 20 czy 21 nie bedzie
alphaOne - Czw 07 Sie, 2014

jak nie bedzie to moze byc i niedziela, byle po 21:)
siema - Pią 08 Sie, 2014

Ja w niedzielę odpadam.
alphaOne - Pią 08 Sie, 2014

to moze zrobmy 2 terminy - kto moze to dzisiaj (moze ja sie wyrobie) a kto nie to niedziela?
Kenet - Pią 08 Sie, 2014

Tak zróbmy, ja dam znać po południu jak zakończę pracę :]
Kenet - Nie 10 Sie, 2014

Rzutem na taśmę (o 22:55) byłem zapoznać się dziś z torem. Dwa dni latałem na moto, dziś woda, trasa, odpust, więc lekkie zmęczenie mnie nie zachęcało do jazdy, ale przed zawodami pojechałem. Jestem mocno zaskoczony bo ten konfig jest moim zdaniem mega słaby... :/ Całe kółko z gazem w podłodze, nie trzeba nawet dotykać hamulca. A do tego nie wiem czy miałem coś nie tak z kartem (bo nie jechałem innym dla porównania), ale tak mi szarpało kierą, że w połowie biegu już ledwo trzymałem kierownicę. Podskakiwał strasznie, tak jakby nagle meeeega zaczęło kleić na F1, bo z tego co pamiętam to kiedyś znacznie bardziej się tam karty ślizgały. Teraz idzie się po sznurku. To będzie jutro wyścig wytrzymałościowy - moim zdaniem zmiana co 15 minut max bo łapy odpadną. A do tego nie wiem gdzie tam wyprzedzać w razie co bo linia "wyścigowa" to po prostu klejenie się do szczytów zakrętu i band - myślę że jedyna szansa na wyprzedanie to po prostu uderzenie w tył na wejściu zakrętu w przeciwnika. Bo na hamowaniu i wejściu nie bardzo widzę szansę na czysty atak gdyż po pierwsze hamowania nie ma na moje oko, a po drugie nie ma się gdzie wcisnąć pod pachę. No może 2 miejsca gdzie wskazane jest ujęcie gazu dosłownie na 1 s.

Ogólnie to pojechałem 33:652, co było 7 czasem dnia, a przed mną ludzie z czołówki top miesiąca. Nie wiem ile bym z tego urwał w drugim przejeździe, może kart byłby mniej narowisty.

No nic, widzimy się jutro :]

alphaOne - Pon 11 Sie, 2014

tak, zrobili mocny upgrade nawierzchni jakies 2 miesiace temu. ogolnie hamowania prawie nie ma, ew. pod brama troche. mamy jakis blok + markery zeby przekazywac info czy mam cos zabrac ze soba?

33.6XX na pierwszy raz to bardzo dobrze, wystarczy do nawiazania walki na zawodach m.zd. - sporo zalezy od karta, bo przy tym sposobie jazdy to nawet niezbyt roznice w wózku przekładają się na czasy.

alphaOne - Pon 11 Sie, 2014

F1karting odwołuje zawody bo są zalani
anjas - Pon 11 Sie, 2014

To strasznie nieprofesjonalne pić w pracy.
Kamill - Pon 11 Sie, 2014

alphaOne napisał/a:
F1karting odwołuje zawody bo są zalani

Czekają na mnie;)

Kenet - Pon 11 Sie, 2014

Demyt!!!! A liczyłem na pudło w naszym wykonaniu :/
alphaOne - Pon 18 Sie, 2014

termin przeniesiony na 7 września 2014, o godz. 19:00 - to jest niedziele - pasuje wszystkim czy coś zmieniamy / odwołujemy?