To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

Kenet - Pią 11 Lut, 2011

Moim zdaniem, opartym na jakimś tam doświadczeniu (oczywiście nie jeździłem nigdy tak zaawansowanym autem jak WRC z filmiku) tak właśnie wygląda "walka" o utrzymanie toru jazdy gdy auto wpada w poślizg. Byłoby to lepiej widać jakby założył grubą kontrę ale wtedy siedziałby już tyłem na barierze. Jeśli się mylę to przepraszam, też jestem koniem :]
ziober - Pią 11 Lut, 2011

A TUTAJ link do wypowiedzi Boulliera, ktory pozamyka wszystkim twarze, czy Bercik powinien jezdzic w rajdach czy nie.
DeeS - Pią 11 Lut, 2011

ciekawe jestem czy pojawi sie onboard z wypadku kubicy... ?
Gaydek - Pią 11 Lut, 2011

WuRC napisał/a:
i nieszczęsne łączenie barierek (ok. 52 sek)

Ktoś za to beknie.

CHRZANEK - Pią 11 Lut, 2011

Kubica już w wywiadzie ze szpitala powiedział że najbardziej go boli ból jego matki...

Chłop ma mega psyche - niejeden juz by nigdy do rajdówki nie wsiadł...

jarek-malopolska - Pią 11 Lut, 2011

kurde ale w tym wywiadzie co Robet udzielił "La gaetta.." widać jest jest k.u.r.e.w.s.k.o mocny psychicznie.. :jupi: na prawde grrrubo :faja:
saxorulez - Pią 11 Lut, 2011

Kolejny dzień treningów i Pietrov nie zachwyca, jutro Quick Nick jestem bardzo ciekaw jego wyniku. W zeszłym roku jak wsiadł do Saubera trzaskał słabsze czasy niż Kobayashi.. ciekawe czy klepnie Pietrova. jeśli tak to na 100% odeślą ruska do domu po tym sezonie.
Gaydek - Pią 11 Lut, 2011

Pietrow ma kontrakt na 2011 i 2012 + plecy (sponsorów).
anjas - Pią 11 Lut, 2011

i trzeba pamiętać o biznesie. Rynek rosyjski jest wielki, pomieści wiele renówek. A od tego roku zaczynają tam masowo opychać lotusy ;)
Bad-i - Pią 11 Lut, 2011

i buduja tor F1
GeKo - Sob 12 Lut, 2011

http://wyborcza.pl/1,7524..._sie_stalo.html

Bardzo rzeczowa wypowiedź Gerbera, doskonale zbija wszystkie durne pytania pismaka, który na siłę dokonuje analizy wypadku.

KarQ - Sob 12 Lut, 2011

Generalnie przed wypadkiem, że jest.

Po wypadku poznałem rzeczowego, konkretnego trzeźwo myślącego i opanowanego gościa, który potrafi powstrzymać emocje i odpowiadać głodnym pismakom na debilne pytania z największym spokojem za razem dystansując ich.

kubas - Sob 12 Lut, 2011

Kurcze Nick zrobił dziś najlepszy czas :jupi:
Jaco - Sob 12 Lut, 2011

Łoo..

wnioski są dwa: ( takie moje wnioski)

1. Pietrow jest słabym driverem...

2. Renault R31 to bolid do wygrywania

saxorulez - Sob 12 Lut, 2011

Jaco napisał/a:
1. Pietrow jest słabym driverem...

2. Renault R31 to bolid do wygrywania

ad.1 jest słabszym od Nicka

ad.2 poczekajmy do pierwszego wyścigu, jestem przekonany że Ferrari, McLaren i RBR już opracowują nowe pakiety Aero na Bahrajn...

Ciekawi mnie jedna rzecz, czy jeśli Nick będzie regularnie klepał Witka, to czy jak Robert wróci to odstawią Nicka czy Witka? Cos czuję że do końca sezonu zostaną mu piątki i przygotowania do 2012. Renault już kiedyś straciło Roberta i Flavio jak widać do dzisiaj tego załuje. Wydaje mi sie też że jesli Robert po powrocie pokaże że jest jeszcze szybszy Witek ze swoimi rublami poleci do domu w 2012 gdyż znajdzie się dużo innych sponsorów na zespół z dwoma kierowcami punktującymi i szansami na pudło.