kamil - Śro 22 Lut, 2012 no to do Micka trzeba uderzyć ...jarek-malopolska - Śro 22 Lut, 2012 Gdzie mozna dostać taka sprezyne o jakiej pisał SIEMA: H&R -30mm ??siema - Śro 22 Lut, 2012
jarek-malopolska napisał/a:
Gdzie mozna dostać taka sprezyne o jakiej pisał SIEMA: H&R -30mm ??
Napisz do nich: http://www.h-r.com.pl/ Po krótkich negocjacjach zrobili bardzo przyzwoitą cenę przebijając oferty wszystkich sklepów w UK.jarek-malopolska - Śro 22 Lut, 2012 Dzieki siema misiek86electro - Śro 22 Lut, 2012
jarek-malopolska napisał/a:
Gdzie mozna dostać taka sprezyne o jakiej pisał SIEMA: H&R -30mm ??
dobija dalej nie ułożyło sie? mnie z czasem ładnie sie to zgrało, ale to juz historia
btw jedziesz na memoriał?jarek-malopolska - Śro 22 Lut, 2012 dalej porazka na maxa.. musze wykombinować jakas twardsza sprezyne bo na tym sie nie da, dobija nawet na nieco głebszych studzienkach nie mowiac o dziurach Na razie czekam na wycene z PZU-> miałem przygode z chyba 10 cm dziura; opona, zderzak, nakładka-ale co ciekawe nic w zawiasie, amor sprawnosci ile miał tak ma dalej tylko cos mega strzela jak jest pasazer na pokładzie wiec obawiam sie ze mogła sie sypnąc przekładnia
A memoriał-bede chciał sie wybrac bo sie gruubo zaniedbałem w temacie motorsportu;)jarek-malopolska - Czw 23 Lut, 2012
siema napisał/a:
Napisz do nich: http://www.h-r.com.pl/ Po krótkich negocjacjach zrobili bardzo przyzwoitą cenę przebijając oferty wszystkich sklepów w UK.
a pamietasz jaka to była mniej/wiecej cena..?
W tym momencie jest to 777.00 PLN. Nie wiem czy to dobra cena za H&R czy nie ale nie ukrywam ze troszke mnie zabiła,myslałem ze bedzie ok 400zł siema - Czw 23 Lut, 2012 Sprawdziłem. 695 zł + przesyłka w marcu 2010 roku.Loko - Czw 23 Lut, 2012 Za taką cenę kupował bym tylko faulknera, ciekawe co z moimi, pewnie teraz krażą już jako spręzyny jakiejś nijakiej firmy za 100 zł jarek-malopolska - Czw 23 Lut, 2012
siema napisał/a:
Sprawdziłem. 695 zł + przesyłka w marcu 2010 roku.
Fuck to chyba mnie nie stać na taka sprezyne
Loko a ile taki faulkner?? I kto jest przedstawicielem w PL tego/gdzie to dostać? U ciebie to jezdziło z Bilem B6/B8 ??B-Rey - Sob 25 Lut, 2012 Panowie, czy ktoś może mi dokładnie napisać jak obniżyć belkę w Renault? Wiem że są tacy, którzy obniżają belkę poprzez poluzowanie śrub mocujących i mierzą odległość nadkola od piasty i takie tam.
Mnie interesuje obniżenie poprzez wyciągnięcie drążka i przekręcenie tylko o n ząbków. I tu moje pytanie:
W którą stronę obrócić drążek i jakie obniżenie uzyskam poprzez obrót drążka o 1 ząbek?
Na pewno robił to ktoś w Clio Williams albo 1.8 16v.Młody Papież - Sob 25 Lut, 2012 internet jest zalany takimi instrukcjami
polecam google,
znajdziesz napewno tłumaczenia obrazkoweqbica - Sob 25 Lut, 2012 B-Rey, Regulacja_tylnej_belki_Clio_I wklej w guglu i masz pdfa jako pierwszy wynikMłody Papież - Sob 25 Lut, 2012 dasz rade?antoś - Pią 23 Mar, 2012 Będę niedługo robił geometrię w Golfie i tutaj powstaje pytanie: jakie pochylenia kół ustawić?
Z przodu mam regulację do -2,5 stopnia, z tyłu do -3. W serii gdzieś znalazłem, że przód ma -0,5, a tył -1,5.
Auto jest do użytkowania na co dzień, nie zamierzam tym jeździć na tor namiętnie, natomiast mogłoby lepiej skręcać. Nie chciałbym też zetrzeć nierównomiernie opon jakoś znacząco szybciej, oraz nie chciałbym też stracić trakcji przy przyspieszaniu.