saxorulez - Wto 10 Paź, 2006 ten zółty to złom.. nie powinni tego wogóle naprawiać..M - Wto 10 Paź, 2006
Michał napisał/a:
Cytat:
do mojej ulubionej
Pozdrawiam was serdecznym ch.uj Ci w dup.e k-mart - Wto 10 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
ten zółty to złom.. nie powinni tego wogóle naprawiać..
czemu tak uwazasz, z powodu jak jest rozbita?Vlodarsky - Wto 10 Paź, 2006 a ja to Clio na myjni widziałemJaco707 - Wto 10 Paź, 2006 Kolejne s16. Wygląda na bardzo ładny egzemplarz
ale zrobiłem z niej wiatrak swoim gti (hgt) Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 opis ma przekozacki
równać się z nim może tylko impreza 1!!!!!!!!Michał - Śro 11 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
k-mart napisał/a:
czemu tak uwazasz, z powodu jak jest rozbita?
tak z powodu jak jest rozbita. Uważam że lepiej kupić o rok starszy nie walony
no ja tu sie zgadzam z łukaszem zdecydowanie .... jakos rozbitki mi nie podchodzą.saxorulez - Śro 11 Paź, 2006 mi ostatnio przestały podchodzić.. po moim drugim wypadku.
Jeszcze stuknięte auto jak MG z ogłoszeń to może bym przygarnął... ale czegos takiego.. never.Gotti - Śro 11 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
mi ostatnio przestały podchodzić.. po moim drugim wypadku.
Jeszcze stuknięte auto jak MG z ogłoszeń to może bym przygarnął...
śmiało j/kk-mart - Śro 11 Paź, 2006
Michał napisał/a:
saxorulez napisał/a:
k-mart napisał/a:
czemu tak uwazasz, z powodu jak jest rozbita?
tak z powodu jak jest rozbita. Uważam że lepiej kupić o rok starszy nie walony
no ja tu sie zgadzam z łukaszem zdecydowanie .... jakos rozbitki mi nie podchodzą.
gdyby mnie bylo stac na cale, tez bym tak robil. Na mechanice pojazdowej itd. sie jakos specjalnie nie znam ale wiekszosc potrafie zrobic sam, ale o blacharce sporo sie nauczylem przez te pare lat. Dlatego zadko mnie co odstrasza. W tej hondzie n.p. caly prawy bok, prawa podluznica oraz tyl sa proste. Wstawic cwiartke z progiem oraz reszta pierdol w takiej sytuacji to pestka No i najwazniejsze miec blachaza / warsztat ktory sie na tym zna.
Ale oczywiscie nie ukrywam ze wolalbym byc w sytuacji moc kupic samochod caly, nie rozbity, zamiast silowac sie z blacha saxorulez - Śro 11 Paź, 2006
k-mart napisał/a:
Wstawic cwiartke
i to jest problem że taka ingerencja wpływa na karoserię...
wymienić poszycie to mniejszy problem.. ale wstawianei ćwiartek to już moim zdaniem kiepska sprawa.