To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Jacek - Sob 04 Gru, 2010

za podstawę bagażnika ciągli ;D
ziober - Sob 04 Gru, 2010

fydi napisał/a:

I nie wyrwało Ci haka? ;D

Nie :) choć 3 razy zrywał się pas.. Tylko się modliłem żeby nic z auta się nie urwało ;)

GeKo - Sob 04 Gru, 2010

Młody Papież, Kiedy jedziemy skodawką na Sławków :]
Loko - Sob 04 Gru, 2010

fydi napisał/a:
ziober napisał/a:
Nie obyło się bez traktora, który wyciągał saxo ponad 40min.

Hahaha, bardzo śmieszne.

Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami :D Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma ;D , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurwa urwał się hak w saxo rozpierdalając przy okazji zderzak :/ Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.

Anonymous - Sob 04 Gru, 2010

Fydi Ci odkupi :rotfl:
qbus - Sob 04 Gru, 2010

Kupiłem dziś 4 kolce. 320 zł za 4 opony, chuj nie pieniadze, na hamowaniach jest roznica, na rozpedzaniu traci trakcje gdzies dopiero ok 5.5 tys na 2 (czyli po zapieciu sie vteca) cudow nie ma ale roznica jest spora. Czekam na snieg i musze odpracowac poprzednia zime :]
Tomcat - Nie 05 Gru, 2010

Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
ziober napisał/a:

Hahaha, bardzo śmieszne.

Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami :D Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma ;D , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurcze urwał się hak w saxo szybko leci przy okazji zderzak :/ Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.

To z kim ja będę tera jeździł ? Liczyłem, że w końcu coś poupalamy, a Ty znowu będziesz 2 miesiące wymieniał coś co i tak się urwie :P

speed555 - Nie 05 Gru, 2010

Ja w czwartek poupalałem dosc dlugo sejem rajdówką, jezdzilismy na 3 samochody (jescze cc rajdowka i Impreza)

Raz dosc grubo sie wbiłem w zaspe i dobrze ze kumpel Imprezą dał rade mnie wyciagnac:)

agentczor napisał/a:
Też wczoraj poupalałem ze 2 godziny ale już miejscami spod śniegu wychodził lód...
Pare razy miałem prawie w gaciach :P

Jezdzisz dziś ? bo chyba raczek tak kolo 21-22, moze wczesniej troche .

Tylko my mamy jakies jescze inne odcinki w tej okolicy co jezdziłes - mniej uczeszczane waskie drozki:P

Loko - Nie 05 Gru, 2010

Tomcat napisał/a:
Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
ziober napisał/a:

Hahaha, bardzo śmieszne.

Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami :D Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma ;D , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurcze urwał się hak w saxo szybko leci przy okazji zderzak :/ Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.

To z kim ja będę tera jeździł ? Liczyłem, że w końcu coś poupalamy, a Ty znowu będziesz 2 miesiące wymieniał coś co i tak się urwie :P

Ale auto jeździ nie ma z tym problemów ;) , a zderzak zostaje do końca zimy na pewno.

layer - Pon 06 Gru, 2010

Przyznać się, którego nagrali podczas upalania? :lol2:

jarek-malopolska - Pon 06 Gru, 2010

ale to było dobre :D
Janusz - Pon 06 Gru, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
ale to było dobre :D

najlepszy był podpis tego filmu na smogu: "gdyby zabrał sie za to amator, skończyłoby się w rowie " :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

GeKo - Pon 06 Gru, 2010

Ja wczoraj 3h polatałem AXem, o dziwo się nie spierdolił, Baaaa nawet odpalił po 3tygodniach stania pod śniegiem, ale jak kumpel wpadł w zaspę i został na światłąch i dmuchawie to szybko aku skapitulowało trzeba było na kable odpalać.
ade - Pon 06 Gru, 2010

Tomcat napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:

Patrzac ile tam jest sniegu, to saxo chyba by nie ruszyło z miejsca :rotfl:

Dało radę :) Byłem tam na chwilę z nimi, ale kręcenie się w kółko po placykach jakoś mnie nie jara, więc poleciałem na wioski. Nie żałuję ;D

szkoda czasu:d

w tamtym roku w mysleniach ustawili jakas pacholkowa probe;d pozmiatalismy z zowa (sluzbowe punto) prawie wszystkie 4buty i pojechalem na wiochy:D

Młody Papież - Pon 06 Gru, 2010

...co Wy wiecie....

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: