Jacek - Sob 04 Gru, 2010 za podstawę bagażnika ciągli ziober - Sob 04 Gru, 2010
fydi napisał/a:
I nie wyrwało Ci haka?
Nie choć 3 razy zrywał się pas.. Tylko się modliłem żeby nic z auta się nie urwało GeKo - Sob 04 Gru, 2010 Młody Papież, Kiedy jedziemy skodawką na Sławków Loko - Sob 04 Gru, 2010
fydi napisał/a:
ziober napisał/a:
Nie obyło się bez traktora, który wyciągał saxo ponad 40min.
I nie wyrwało Ci haka?
Hahaha, bardzo śmieszne.
Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurwa urwał się hak w saxo rozpierdalając przy okazji zderzak Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.Anonymous - Sob 04 Gru, 2010 Fydi Ci odkupi qbus - Sob 04 Gru, 2010 Kupiłem dziś 4 kolce. 320 zł za 4 opony, chuj nie pieniadze, na hamowaniach jest roznica, na rozpedzaniu traci trakcje gdzies dopiero ok 5.5 tys na 2 (czyli po zapieciu sie vteca) cudow nie ma ale roznica jest spora. Czekam na snieg i musze odpracowac poprzednia zime Tomcat - Nie 05 Gru, 2010
Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
ziober napisał/a:
I nie wyrwało Ci haka?
Hahaha, bardzo śmieszne.
Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurcze urwał się hak w saxo szybko leci przy okazji zderzak Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.
To z kim ja będę tera jeździł ? Liczyłem, że w końcu coś poupalamy, a Ty znowu będziesz 2 miesiące wymieniał coś co i tak się urwie speed555 - Nie 05 Gru, 2010 Ja w czwartek poupalałem dosc dlugo sejem rajdówką, jezdzilismy na 3 samochody (jescze cc rajdowka i Impreza)
Raz dosc grubo sie wbiłem w zaspe i dobrze ze kumpel Imprezą dał rade mnie wyciagnac:)
agentczor napisał/a:
Też wczoraj poupalałem ze 2 godziny ale już miejscami spod śniegu wychodził lód...
Pare razy miałem prawie w gaciach
Jezdzisz dziś ? bo chyba raczek tak kolo 21-22, moze wczesniej troche .
Tylko my mamy jakies jescze inne odcinki w tej okolicy co jezdziłes - mniej uczeszczane waskie drozki:PLoko - Nie 05 Gru, 2010
Tomcat napisał/a:
Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
ziober napisał/a:
I nie wyrwało Ci haka?
Hahaha, bardzo śmieszne.
Tak dla wszystkich, zeby nie było ze nie wiadomo o co chodzi, to wczoraj upalaliśmy z fydim, przelataliśmy z 3 godziny po wioskach w super warunkach. Z jednym minusem, Fydi strasznie polubił się z okolicznym rowami Lecimy sobie jest miło ja przodem i w pewnym momencie spoglądam w lusterko, a Fydiego nie ma , zwolniłem jade dale i nic dalej go nie ma, no to nawrotka wracam a tam Fydi siedzi w rowie. Clio zawiesiło sie na jakimś betonowym rowie melioracyjnym i nie bardzo chciało wyjść zapieliśmy linkę próbujemy go wytargać i kurcze urwał się hak w saxo szybko leci przy okazji zderzak Także nie zaliczając żadnej przygody mam zderzak do wymiany.
To z kim ja będę tera jeździł ? Liczyłem, że w końcu coś poupalamy, a Ty znowu będziesz 2 miesiące wymieniał coś co i tak się urwie
Ale auto jeździ nie ma z tym problemów , a zderzak zostaje do końca zimy na pewno.layer - Pon 06 Gru, 2010 Przyznać się, którego nagrali podczas upalania?
jarek-malopolska - Pon 06 Gru, 2010 ale to było dobre Janusz - Pon 06 Gru, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
ale to było dobre
najlepszy był podpis tego filmu na smogu: "gdyby zabrał sie za to amator, skończyłoby się w rowie " GeKo - Pon 06 Gru, 2010 Ja wczoraj 3h polatałem AXem, o dziwo się nie spierdolił, Baaaa nawet odpalił po 3tygodniach stania pod śniegiem, ale jak kumpel wpadł w zaspę i został na światłąch i dmuchawie to szybko aku skapitulowało trzeba było na kable odpalać.ade - Pon 06 Gru, 2010
Tomcat napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:
Patrzac ile tam jest sniegu, to saxo chyba by nie ruszyło z miejsca
Dało radę Byłem tam na chwilę z nimi, ale kręcenie się w kółko po placykach jakoś mnie nie jara, więc poleciałem na wioski. Nie żałuję
szkoda czasu:d
w tamtym roku w mysleniach ustawili jakas pacholkowa probe;d pozmiatalismy z zowa (sluzbowe punto) prawie wszystkie 4buty i pojechalem na wiochy:DMłody Papież - Pon 06 Gru, 2010 ...co Wy wiecie....