saxorulez - Sob 26 Kwi, 2008 oglądam to na life.. zajeniste jest
musze robić obiad i nie wiem jak zabrać monitor do kuchni michool_vt - Sob 26 Kwi, 2008 tu link jakbyscie chcieli na caly ekran ogladac http://mad-max.coolpage.biz/simulcastPlayer_02.swf
oczywiscie jakosc troche z dupylenny - Sob 26 Kwi, 2008 jjjeeahhh!!! ale pojechal... pierwszy czas:))))) cudownie jerst!!!lenny - Sob 26 Kwi, 2008 michool, pokazuje mi sie ze poza UK nie mozna ogladac.... tez tak masz???saxorulez - Sob 26 Kwi, 2008 słodko...
This boy Kubica... that was wonder full how he keep behind Ferrari in Bahrein...kubas - Sob 26 Kwi, 2008 Sliczniutko michool_vt - Sob 26 Kwi, 2008
lenny napisał/a:
michool, pokazuje mi sie ze poza UK nie mozna ogladac.... tez tak masz???
u mnie wszystko elegancko chodzi na full ekran
ale przyj.ebał czas 106 - Sob 26 Kwi, 2008 u mnie tez jest ok... ale w Q2 kubica mistrz :)saxorulez - Sob 26 Kwi, 2008 jaaa... Alonso!!!!
ile emocji.. lepiej niż na wyścigu!Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 No ciakwie sie zapowiada
Kimi
Alonso
Massa
Kubica
9.nicklenny - Sob 26 Kwi, 2008 ZAJEBISCIE!!!! JUTRO BEDZIE SIE DZIALO:)kubas - Sob 26 Kwi, 2008 Pieknie Fajnei ze renault sie odbilo !!lenny - Sob 26 Kwi, 2008 czy ta TV F1 nie wiesza się podczas wyścigu jak oglada ją 10 milionów ludzi na raz...??ps - Nie 27 Kwi, 2008 Panowie, nie jest dobrze..
Moja odlegla kuzynka postanowila wyprawic swoje 30-ste urodziny w formie niedzielnego sniadanczu o 11:00
W zwiazku z tym, pod duzym znakiem zapytania stoi to, czy zdaze na start dzisiejszego wyscigu. I tu prosba - gdybym sie wczesniej nie pojawil i nie odwolal alarmu to wezta mi ktos przeslijta sms'em sytacje po pierwszym okrazeniu.