qbica - Sob 24 Sie, 2013 za tydzień Barum, kto się wybiera na oglądare? jarek-malopolska - Sob 24 Sie, 2013 ja rozpatruje taka opcje tylko nie wiem czy ktos poleci ode mnie.. sam nie jade jedziesz na 2 dni ? ;>qbica - Nie 25 Sie, 2013 na 2 dni qbus - Pon 26 Sie, 2013 My w tym roku odpuszczamy ale za to Polski obowiazkowo! jarek-malopolska - Pon 26 Sie, 2013 Ze tak zapytam barum jest sb-nd ?qbus - Pon 26 Sie, 2013 pt-sb-ndmatt2rally - Pon 26 Sie, 2013 Ja wybieram się na Barum ale wyłącznie w sobote na cały dzieńAnonymous - Pon 02 Wrz, 2013
Michał Kościuszko napisał/a:
Dobre wiadomości ! Mimo złamania trzonu kręgu lekarze pozwolili mi startować w Rajdzie Polski ! Plecy mnie cały czas bolą ale adrenalina i determinacja zrobią swoje, więc nie powinienem o tym myśleć na rajdzie. W sumie mamy tylko 10 dni na rehabilitację ale nie poddaje się, chcę stanąć na starcie w Mikołajkachi. Trzymajcie za na kciuki...
taka tam kontuzja...Bad-i - Sob 14 Wrz, 2013 Bb ostro idziekrzysiek_ - Wto 17 Wrz, 2013
Cytat:
Po 4 relacjach na żywo z Rajdu Polski - dziś w Eurosport o 23:15 "ERC od środka", w którym oczywiście podsumowanie naszej rundy Mistrzostw Europy.
Relacje z rajdu będzie można także zobaczyć na antenie TVP Sport - premiera w środę o 19:10, a także w czwartek o 14:45, sobotę o 11:20 i poniedziałek o 13:55. TVN Turbo wróciło z Auto-Sport specjalnie z okazji Rajdu Polski i 15-minutowy materiał będzie można zobaczyć w czwartek o 17:35, sobotę o 9:45 i poniedziałek o 13:45. Do zobaczenia, Kajto
qbus - Śro 18 Wrz, 2013 Rajd dla kibica był rewelacyjny, jeśli komuś nie straszne trochę błota i deszczu to naprawdę było co oglądać. Ok 20 prawdziwych rajdówek przy których R4/N4 stoją w miejscu, ok 10 kierowców którzy naprawdę wiedzieli co z tymi samochodami zrobić (dla mnie hitem był Martin Kangur, widzialem tego chlopaka w FN2 R3 kilka razy i zrobił na mnie niezle wrazenie, wg. mnie to Kangur powinien dostac nagrode Colina, flat out był wszędzie wraz z kg błota wyrzucanymi w powietrze ) i kilka FWD którzy kierowcy widzieli jak ich w takich warunkach używac.
Trasy moze troche mniej ciekawe niz przy mojej ostatniej wizycie na mazurach podczas WRC ale na + niesamowity looz, male ilosci kibicow i mozliwosc poruszania sie po oesie pomiedzy przejazdami.
Jak to zwykle w naszym kochanym kraju bywa taka impreza daje mozliwosci do pewnych naduzyc, my np. zaplacilismy za miejsce parkingowe na polu chłopowi który wlascicielem ziemi nie był, kij mu w plecy.Mirek - Śro 18 Wrz, 2013 Widzę, że zadymy tez były