M - Wto 24 Lip, 2012 Sorry nie zagłębiłem się w temat, chodziło mi o konfigurację sprzętową
Anonymous - Wto 24 Lip, 2012 to co chce mi ktoś tą astrę obejrzeć ? Mucha - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
chodzi o 400 zl za windowsa na którego by Cie nie bylo stać
TO DUŻO, jakoś 1/3 ceny mojego komputera, może i stać ale nie dam tyle...
może inaczej bym gadał jakbym miał komp za 5k. może bym nie żydził na Win, ale nie mam... Cassis - Wto 24 Lip, 2012 Ja uważam że do Mac'a powinni dodawać od razu okulary zerówki Ray Bana, kaszkiet i trampki/espadryle. Yarko - Wto 24 Lip, 2012 + rurki i parę różowych skarpetzefir - Wto 24 Lip, 2012 no to musze sprzedac Mac'a, nie ma takich rurek w ktore mozna by mnie zapakowac Yarko - Wto 24 Lip, 2012 spróbuj scotch&soda Mucha - Wto 24 Lip, 2012
nie wiem co to i nawet nie sprawdzam...Michał - Wto 24 Lip, 2012
Cartoon napisał/a:
siema, ja Maca jeszcze nie kupiłem, ale zrobię to pewnie w przyszłym tygodniu... Możesz spróbować odwieść mnie od tej decyzji - daj mi alternatywę dla http://allegro.pl/apple-i...2495300761.html
Warunki:
- porównywalny ekran
- tak samo dobry design
- minimum porównywalne parametry
jak wrócę z urlopu to dobry sprzęcik do pracy graf/render/gfx ci zmontuje. Będzie niebo lepszy i szybszy od tego.
Deisgn - kwestia gustu. Ja lubie jak stoi koło mnie wielka locha 6 dysiorami ( do graf powinieneś mieć 2-3 dyski ) a nie pedalski biały komputerek
Ekran - fakt , podobno retina jest sroga. Tego nie przeskoczę. Ale albo wydajność ( tutaj eM da dobrą cene na ssd ) albo ekran. I chyba będzie tańszy
5 kafli to naprawde sporo jak na pieca.
Tak czytam sobie tą specyfikacje i nagle YEB w łeb . Czemu w komputerze za 5 tysia + komputerze stacjonarnym ( nikt o zdrowych zmysłach nie bedzie targał ekranu 21 cali ) jest zainstalowana karta z laptopów ? mowa o Ati Radeon HD 6750M ?
nie no, to jest fail roku, dramat wręcz ...
Nie chce hejtować. Bardzo prosze mi to logicznie wytłumaczyć.siema - Wto 24 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
pewna część użytkowników własnie taka jest, dorabia ideologię, hejtuje na forach i generalnie jest ślepo zapatrzona w system
Po czym odezwał się Bonczek
Bonczek napisał/a:
Hahaha ale niektórzy mają problem z Apple i nie są w stanie pojąć zajebiście prostej rzeczy po prostu ktoś to lubi i nie przeszkadza mu, że wydał więcej bo ma z tego wymierne wg niego korzyści - a jak widać nie jest to chyba myślenie kretyna czy osoby głupiej, bo jakoś posiadacze tego sprzętu są to osoby całkiem sprawnie radzące sobie w otaczającej nas rzeczywistości
Ja jebie.
Bonczku, przy całej sympatii do Ciebie- idealnie wpisałeś się w wyżej zarysowaną charakterystykę.
Nie rozumiem ujawniającej się agresji zwolenników Apple przy każdym apelu o to, by starali się zauważyć jakiekolwiek inne rozwiązanie nie posiadające jabłuszka na obudowie. Uważam, że dyskusja w takiej atmosferze do niczego nie prowadzi. Znikam Bonczek - Wto 24 Lip, 2012 siema, nie zgadzam się np dlatego:
- ja uważam, że Android daje więcej możliwości niż iOS
- zwolennicy Androida po prostu to wiedzą
- ja uważam, że korzystanie z iOS`a jest dla mnie bardziej komfortowe
- zwolennicy Androida twierdzą, że albo jestem zacofany albo ślepy bo Android jest mega a nikt nie jest w stanie powiedzieć -> skoro jest Ci wygodniej to nie dziwię Ci się, że go wybrałeś (iOS)
O to mi tylko chodzi żeby uszanować to co w innych tematach każdy szanuje, czyli czyjeś preferencje
Peace karoluPL - Śro 25 Lip, 2012 wracając do tematu- spotkał się ktoś może z problemem z flashem w safari ?
na google chrome, każde filmy na YT + dosłownie wszystko co opiera się na flashu działa pięknie, a na safari- czasami się przytnie podczas buforowania film i strona nie odpowiada
ogólnie to licze, ze sytuacje załatwi najbliższy upgrade do mountain lion'a, bo nie chciało mi się robić time machine i reinstalować liona (bo powiedzieli w ispot'cie, ze to by pomogło)M - Śro 25 Lip, 2012 It's not a bug, it's a feature zefir - Śro 25 Lip, 2012 ja uzywam chrome na kazdym kompie Cartoon - Śro 25 Lip, 2012
Michał napisał/a:
Deisgn - kwestia gustu. Ja lubie jak stoi koło mnie wielka locha 6 dysiorami ( do graf powinieneś mieć 2-3 dyski ) a nie pedalski biały komputerek .
no i tu się różnimy komputer ma wylądować w sypialni i nie rzucać się w oczy... a tam wszystkie meble są białe wystarczy, że wczoraj do salonu wstawiłem dwie "niemałe" kolumny do audio