Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [z] Kompozyty/ Laminaty do clio sporta
Anonymous - Śro 25 Sty, 2012 http://www.facebook.com/m...91834992&type=3M - Śro 25 Sty, 2012 Czasiu to najprawdopodobniej twój najlepszy wpis od począku bycia na forum Anonymous - Śro 25 Sty, 2012
M napisał/a:
Czasiu to najprawdopodobniej twój najlepszy wpis od począku bycia na forum
Aż tak to nie ale myślę , że trafi do pierwszej trójki moich najlepszych wpisów Janusz - Śro 25 Sty, 2012
M napisał/a:
Czasiu to najprawdopodobniej twój najlepszy wpis od począku bycia na forum
+milion..... inne Twoje posty dzieli przeeeepaść...
a cossi miazga popostu...Shymek - Śro 25 Sty, 2012 oOoooooooooooo czesze beret.....Mrozu - Śro 25 Sty, 2012 Ale projekt GeKo - Śro 25 Sty, 2012
Skaner, płyta modelowa, model wycięty na CNC, zrobiona profi forma.
Jedyne do czego można się przyczepić ze gotowe elementy są w technologi vacuum a nie infuzji lub pre preg. Co niestety sprawia że grubość laminatu nie jest jednorodna, przez co wytrzymałość cierpi i waży więcej niżby musiało.EmerytRs2 - Śro 25 Sty, 2012 po pierwsze redukuj masę
updejt
Klapa - Clio 1 Williams/16V
1. lukanio_k2Rasputin - Śro 25 Sty, 2012 Wy naprawdę chcecie tak rzeźbić by zejść parę kg?
Przecież i tak Janek na łysych Frigo wpadnie i wykręci swojim rollcarem lepszy czas niz wy tymi lekkimi furami. Aha,żeby nie było mnie tez objedzie.
Ważniejsze wg mnie jest wjeżdżenie w samochód niż carbony itp
Ale ja się nie znam bo jeżdze maluchem koma600 - Czw 26 Sty, 2012 Rasputin, + MilionJanusz - Czw 26 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
Przecież i tak Janek na łysych Frigo wpadnie i wykręci swojim rollcarem lepszy czas niz wy tymi lekkimi furami.
ej ej, to dlatego ze miałem dobrze odpięty ABS, o czym nikt nie chce słuchać
poza tym ten cudownie ogarniający Janusz jak pojechał na KJS wokół pachołków to objechało toledo, a jak pojechał na rallysprinta to dostawał niesamowity oklep wiec żadnym wyznacznikiem nie jestem Jacek - Czw 26 Sty, 2012
Rasputin napisał/a:
Ale ja się nie znam bo jeżdze maluchem
+1 budzik - Czw 26 Sty, 2012
Jacek napisał/a:
+1
Nie kłam,Ty się pozbywasz malucha EmerytRs2 - Czw 26 Sty, 2012 kupujecie?
to sp.ierd.a.lać Janusz - Czw 26 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
kupujecie?
to sp.ierd.a.lać
miszcz sprzedawca...
no rekin biznesu po prostu...